Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza randka - jak się ubrać?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Problem wydaje się być dość błahy, jednak nie dla mnie. Niedługo mam randkę z facetem. Zapowiada się na popołudniowy spacer po mieście. Jak powinnam się ubrać, żeby zrobić dobre wrażenie? Mam 20 lat. Proszę o poważne odpowiedzi :)

Gość Mojry
cale szczescie, ze wiemy co masz w szafie...

Gość gość
Masa spodni w przeróżnych fasonach i kolorach, kilka koszul, dziewczęce sukienki, tuniki, t-shirty, ale one chyba raczej odpadają. Pasuje np. granatowa sukienka w białe kropki + biały kardigan?

Gość Heniu
A coś wiesz o nim? Szukasz znajomości, romansu, związku, seksu? A sama kim jesteś? A jak masz wątpliwości to ubieraj się klasycznie - to jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Gość SłonkO - SłonkO
najlepiej ubierz się tak jak lubiszsię ubrać, gdy wychodzisz z domu. Chodzi o to, byś nie czuła się sztywno i sztucznie w np.sukience, którą zakładasz do cioci na imieniny. Lubisz spodnie i tunikę? to załóż. Zamiast myśleć: nie pogniotłam sukienki? nie podwinęła się? nie potknę się na obcasach? idź w czym lubisz i skup się na facecie :)

Gość aneczkal
Ja ubrałabym sie bardziej na luzie, skoro to nie wielkie wyjscie na kolacje np. Może jakies fajne pastelowe rurki, bluzka tez na luzie typu oversize, buty na małej koturnie, jakiś fajny sazl/chusta nadający wyrazu pastelom. :) Tak czy siak, udanej randki ;)