Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolałybyście być same czy z ciepłą kluchą?

Polecane posty

Gość gość

j,w.

Gość gość
z takimi kluchami jak na kafe np? NIGDY :D

Gość gość
same

Gość gość
sama. Kula u nogi mi nie potrzeba w życiu

Jakby ciepła klucha miała fajny charakter mogłaby być moją zabaweczką :classic_cool:/ Oczywiście żaden ślub nie wchodzi w grę.

Gość gość
na stałe absolutnie nie

Gość gość
.

Gość gość
ciepła klucha to kto to taki? jak nie nadużywam alkoholu, nie jestem wulgarny, chamski, agresywny, nie mam nałogów, nie mam żadnych wyroków czy spisów na koncie to jestem ciepłą kluchą?

weź sie nie pogrążaj człowieku i wrzuć na luz. Nie rozumiesz co to ciepła klucha? Prosze cie

Gość gość
dla mnie ciepła klucha to zwykła ciota bez swojego zdania, bez pasji, nie potrafiący nic sam załatwić, siedzi wyłącznie w domu w wolnym czasie itd

Co rozumiesz przez ciepłą kluchę? Jeśli faceta, który ci od pierwszego spotkania jęczy o życiowych niepowodzeniach, długach itp, który liczy że ty na niego będziesz zarabiać, a on przed tv będzie chlał piwo za jego kasę itd - w takim wypadku samotność to dar losu. Jeśli zaś masz na myśli, gostka spokojniejszego, nie pijącego nie palącego,ale w dalszym ciągu dążącego do czegoś, kulturalnego, inteligentnego- to takiemu nie mówię nie,

Ciepła klucha to to samo co "jęczybuła" - taka niezaradna ofiara co siedzi, narzeka, zwala winę na innych, więcej narzeka, nic sam nie zrobi, nie nie załatwi...taki ktoś.

Gość gość
same :)

Ja sama stanęłam przed takim realnym wyborem. Takim trudno się potem strasznie trudno pozbyć.

Gość gość
Moorland Ciepła klucha to to samo co "jęczybuła" - taka niezaradna ofiara co siedzi, narzeka, zwala winę na innych, więcej narzeka, nic sam nie zrobi, nie nie załatwi...taki ktoś. jjjjjjjjjjjj Znaczna większość kobiet jest takimi jęczybułami czy ciepłymi kluchami a mimo to z wami jesteśmy