Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkadza mi

przeszkadza mi że jest niezaradny, ale czy jest?

Polecane posty

Gość przeszkadza mi
ROR uważa, że bardzo dobrze zna mężczyzn, że inne kobiety nie myslą, ona jedna wie jak postępować z mężczyznami, jednocześnia zakłada, że wie jak wszystkie kobiety postępują, i oczywiście wszystkie jednakowo. Każda kobieta ma swoje zdanie na temat mężczyzn, zapewne są to różne zdania, a panna ROR nawet tutaj na forum poszukuje akceptacji i chyba najbardziej zależy jej na akceptacji Regres. Czyzby była aż tak zakomplekcsiona? Ależ oczywiście, że odpisze, że nie:-P

co do bycia chlopczyca to zdecydowanie mam nadzije ze nia jestem - bo tak rozumiem kobiete lubiaca chlopcow;-) a proszę o uzasadnienie ... a pewnie jej chodzilo o to ze jako kobieta powinnam byc z zalozenia nastawiona na nie do kazdego faceta, ach ten patrirchat w PL wiele krzywdy w glowach dziewczynek jednak wyrzadzil;/// a szkoda tylko że twój facet nie wie jak ty go krytykujesz To by sie zdziwił dopiero a dokladnie - to swidaczy bardzo zle o tobie autorko;/ jak facet jest taki beznadziejny to tzreba bylo sobie fajniejszy egzemplarz znalezc;-)

"przeszkadza mi ROR uważa, że bardzo dobrze zna mężczyzn, że inne kobiety nie myslą, ....." a ty mozesz tylko zgadywac co ROR mysli - bo nie siedzisz w mojej glowie;-) badz laskawa wypowiedac sie wew wlasnym imieniu , czy naprawde koniecznie musisz sie podpierac moim autorytetem, hm?;-) a Każda kobieta ma swoje zdanie na temat mężczyzn, zapewne są to różne zdania, a panna ROR nawet tutaj na forum poszukuje akceptacji i chyba najbardziej zależy jej na akceptacji Regres." a alez ty ujadasz;-) rzeka goryczy z ciebie poplynela;-) moze ta energie wloz np. w jakis dobry seks z tym sowim facetem, hm?;) bo niedlugo to on nie tylko bedzie siedzial w drugim pokoju ale sie jeszcze dodatkowo przezd toba na klucz zamknie - nie bede zdziwona wcale;-) a Czyzby była aż tak zakomplekcsiona? Ależ oczywiście, że odpisze, że nie a tak jestem zakompleksiona;-) i 'zadroszcze" tobie ze ty wiesz co robisz;-) amen;-)

autorko ale ROR w przeciwieństwie do ciebie ma argumenty na swoje zdanie i dobrze je uzasadniła Ty jedziesz ogólnikami

Gość Aska kraska
Autorko regres i ror maja duzo racji, my kobiety jestesmy pokrecone i potrzebujemy rozmow a faceci nie bardzo. Czasem warto poczytac takie wypowiedzi seby zrozumiec wiecej. Jednak w tym atakowaniu ciebie chyba nie doczytali jednej wypowiedzi; "on jest jak dziecko, jeśli razem coś robimy to on robi, jeśli za go nie zmotywuję, to nawet nie zacznie. Najbardziej denerwuje mnie jego czarne widzenie świata,nic mu się niepodoba i zawsze przedstawia siebie jak nieudacznika, żadnego sprytu w sobie nie ma. Zmęczona jestem dbaniem o wszytko i boje się z nim przyszłości. Ostatnio nawet w kłótni stwierdził, że nie interesują go moje potrzeby." X Zwlaszcza odtatnie zdanie... Dla mnie juz nie ma dyskusji bovto nie zwiazek juz ...

Gość Aska kraska
Przepraszam za literowki, z telefonu pisze ..