Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem sama za granica

Polecane posty

Gość gość

i czasami jest mi ciezko,nie mam rodziny tutaj ani chlopaka, juz kilka lat jestem sama,czuje ze mam marne szanse na poznanie kogos bo w polsce to jeszcze mozna a tutaj ..

Gość gość
Ale jestes sama czy samotna, bo to duza roznica. A kogo ty bys w Polsce miala niby poznac? Jakiegos podstarzalego frustrata z brzuchem albo alkoholika, bo reszta udaje szczesliwych ojcow i mezow..

Gość gość
Sama bez cnoty.

Gość gość
Jestem sama to znaczy sama mieszkam,pracuje i zyje ale ostatnio auwazylam ze mimo powierzchownego szczescia jestem samotna, wiec i jedno i drugie, chcialabym miec faceta, meza, rodzine. W kraju wydaje sie ze jakos wszyscy sobie ukladaja zycie, wygladaja na szczesliwych na zdjeciach z n-k, nie wiem moze to fikcja, ale chyba lepiej miec jakies problemy w malzenstwie i miec kogos niz nie miec nic byc sama i zyc dla siebie

Gość gość
Rozumiem ze lubisz seks.

Gość gość
GOSC >>> 31latka z cnota to chyba cos by bylo z nia nie tak

Gość gość
Nie uprawiam sexu jak nie jestem w zwiazku partnerskim wiec sorry

Gość gość
i juz pewnie nikt sie nie odezwie bo jak jest singielka to znaczy ze sie puszcza a nawet podbiera zonatych facetow wiec od razu moze byc skreslona z listy przyjaciol kobiet zameznych z tejze obawy, a druga opcja to taka ze nikt jej nie chce bo z nia "musi byc cos nie tak" i to koniecznie, albo trzecia opcja ze za wysokie ma wymagania i wybrzydza....................... a moze prawda jest taka ze nadal nie poznala swojej polowki i nie musi koniecznie przynalezec do zasady nr 1,2 czy 3