Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzony extrawertyk

być szczęśliwym

Polecane posty

Gość gość
posłuchaj wszystko się przeżyć da,nawet chwilę w życiu traumatyczne,jednak żyjemy dalej,a jeżeli sobie z tym nie radzimy,to potrzeba ci wsparcia i zrozumienia osoby ci bliskiej.

Gość gość
a to talent poeta kafeteryjny twoja partnerka/żonka ja sam napisałes matka Twojego dziecka musi byc z Toba bardzo szczesliwa piszesz o niej tak bo gdzies wyjechała czy zostawiła cie bo tesknisz ale jak teskinisz jak ją masz?

mężczyzna to natury twór dziwny, w swej jaskini śwaidomości chowa tyle, ile kobiety torebka największa pomieścić nie jest w stanie. mimo swej otwartości woli ze światem smutki dzielić, niż z najbliższą mu osobą w cieple rodzinnego domu.

mężczyzna to natury twór dziwny, w swej jaskini śwaidomości chowa tyle, ile kobiety torebka największa pomieścić nie jest w stanie. mimo swej otwartości woli ze światem smutki dzielić, niż z najbliższą mu osobą w cieple rodzinnego domu.

ciała obecność o bliskości nie świadczy. życie zbliża i oddala tak jak morza wody, które białe grzywy fal o brzeg ciskają, prądem jednak swym wszystko z brzegu porywając. aby blisko umieć być, trzeba blisko siebie żyć. a tego jeszcze chyba ja nie umiem, bo wciąż czuję, że dryfuję... przepraszam za rym...:)

Gość poetka 2013
na mnie średnio kolega robi to wrażenie. bowiem również dłubie w słowie a słowo pisane, często nie przekłada się na umiejętność oratorstwa a już do czynu bywa, że ma się zupełnie nijak.

Gość poetka 2013
amatorską poezją nie da się uszczęśliwić partnera jak ma się na ten przykład dwie lewe raczki albo zamydlić oczy gdy jest się parszywie podłym charakterkiem :)

Gość gość
przecie autor pisał że tu nie chodzi o czyn a o wyrażenie myśli o pokazanie swej głębi jak dla mnie może pisać podoba sie jak innej dziewczynie sie spodoba tez przyjdzie poczytac

muszę dziś zniknąć bo życie mnie wzywa. muszę swym ducha hartem świat swój wciąż zmieniać. muszę iść i uśmiech swój światu dać, aby me gwiazdy kochane też mogły się śmiać...

Gość poetka 2013
słowo pisane to swoista manipulacja autora. naprawdę bardzo mało znaczy w porównaniu z czynami. jeśli się tylko ma talent, można nim ludzi bawić, wzruszać, przygnębiać, straszyć, ogłupiać, uwielbiać, nienawidzić, wzbudzać w nich miłość do iluzji z ekranu/katki, najpierw ją skrzętnie i z rozmysłem zbudowawszy. marność

Gość gość
popieram poetkę brawo!

Gość gość
Pieknie ,piszesz..

a czas spędzony razem okazuje się być pustym i bezwartościowym, nie związaną ze sobą nawet pajęczą nicią egzystencją dusz...

a czas spędzony razem okazuje się być pustym i bezwartościowym, nie związaną ze sobą nawet pajęczą nicią egzystencją dusz...

Gość gość
o i poeta jest na paskudną pogodę zdalao by sie cos poczytac :)

chcąc cieszyć się życiem, zapomnieć nie umiem o tęsknotach swych. ile jeszcze łez w ciemnościach nocy me oczy wydać na świat będą musiały, żeby spełnienie swe me pragnienia dostały?