Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizaaaaaaaaa

Czy zakochany mężczyzna ........

Polecane posty

Gość Elizaaaaaaaaa

Znajomosc na poczatkowym etapie, przy czym mężczyzna ewidentnie zakochany, kobieta jeszcze nie , ale wszystko na dobrej drodze :) Czy mężczyzna nie mogac narazie pozwolic sobie na bliskosc, mysli o tym ? wyobraża sobie jak sie z nią kocha, jak ja dotyka , przytula, całuje ?? Czy takie mysli pojawiaja sie zaraz na poczatku ,czy dopiero kiedy sa juz bliżej ze sobą?

Gość gość
a lekcje odrobione ?

Gość Ju.....................
Cały czas fantazjuje :)

Gość gość
no pewnie, że tak :) jak mu sie kobieta podoba ,to o tym mysli a jak zakochany to jasne , że o tym mysli - non stop mysli ;)

Gość gość
moze podlotki maja takie jazdy ale dorosly facet raczej nie

Gość gość
Czy zakochany mężczyzna myśli o seksie? Meżczyzna bardzo czesto mysli o seksie, począwszy od oglądania filmów erotycznych, chłopak myśli "nim" a nie głową niestety...Czesto sie powstrzymuje, jesli kocha to napewno poczeka:)

Gość gość
taaaa ??? to o czym mysli zakochany dorosły facet ??? gdzie posadzą pomidory na działce ??

Gość Ju.....................
Tia, szczególnie koło 40-stki :D Ale nie demonizujmy tego, kobiety też mają fantazję i nic w tym nienaturalnego :)

Gość gość
zacznijmy od tego piszesz ze to poczatkowy etap a juz sie zakochal. Albo jest niezrownowazony emocjonalnie albo jestescie jeszcze szczeniakami.

Gość Elizaaaaaaaaa
Znasz tylko proste sytuacje ?? Tak , to poczatek naszego spotykania sie tylko we dwoje, znamy sie dłuzej To dorosły mężczyzna, nie żaden szczeniak

Gość gość
a cholera wie co myslą faceci ktos mi kiedys mówił, że jak facet sie zakocha to na poczatku nie mysli o seksie

Gość gość
Jak zapytałam się mojego co myślał o mnie na 1 randce to najpierw mówił, że nic , a później się przyznał , że o seksie.... tak, że oni tak mają od 1 spotkania:)

Gość gość
Pewnie, że mysli ;) Ja myslałem , nie mogłem sie doczekac chwili kiedy bede mógł zobaczyc ją nagą, dotknąc jej ciała i hmmm wiadomo ;)

Gość adioadi
oj myśli, mysli ;)

Nigdy nie fantazjowałem seksualnie o swoich dziewczynach z którymi chodziłem, w moich fantazjach były te łatwe, dziwkarskie i namiętne. Co nie znaczy że ich nie lubiłem czy nie byłem "zakochany".

Gość gość
sadze , że myśli ja myśle co bym z NIĄ robił ... ech ;)

Gość Manuelllla
Mój chyba myslał, bo jak sie widzielismy to ciagle mnie dotykał, niby przypadkiem ;) a wzrok miał taki "żarłoczny" jakby chciał mnie zjesc zaraz :)

Gość zajętym mówimy stopp
polak nie ma uczuc, szczególnie dziwak , który ma sie bog wie za kogo , prawde mówiac jest nikim zwyczajnym

Gość no ja myśle, że myśli
żeby sie kochac z ukochana kobietą, a czy wyobraża to sobie to nie wiem, nie jestem facetem i nie wiem czy oni maja w ogóle wyobraznie ;)

Gość gość
kto chce placki ziemniaczane ?