Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghyfdfghy

Większość testów wierności jest niestety oblanych

Polecane posty

Gość dfghyfdfghy

Niedawno w tv mówili iż 40-iluś facetów na 50-ciu (!) okazało się niewiernymi w testach na wierność - SZOKE :O Śmieszą mnie kobiety całkowicie ufające facetom :O

a co cię w tym śmieszy? Jeżeli akurat facet jest wierny to niefajnie byłoby bezpodstawnie podejrzewać.

Gość gość
Mnie śmieszą kobiety, które wybierają r****czy i d*pków a dobrego faceta mają gdzieś.

Gość bo prawda jest taka że
Facetowi nigdy na 100% nie można ufać ;) Wiadomo, że myśleli, myślą i będą myśleć gonadami.

Gość gość
czarna79xxx bo nie ma wiernych facetow,wczesniej czy pozniej zdradzi j O kobietach można powiedzieć to samo

Gość dfghyfdfghy
śmieszy mnie ich naiwność rozumiem jeszcze jak nie ma nawet najmniejszych podstaw, ale jeżeli facet chowa przed nimi telefon, wraca później, znajdzie jakąś "koleżankę" z którą spędza sporo czasu itd. albo po prostu zrobił się nagle jakiś "obcy" i stroni od bliskości a one tłumaczą to tym że na pewno ich nie zdradza bo "mu ufają" to są wtedy cholernie naiwne i głupie :O

Gość gość
jak wybieracie drani, d*pków i r****czy to nie dziwcie się, że nie są wierni:P Ten typ tak ma i tyle

Gość hehehehhe
takie testy powinny być darmowe, zwłaszcza w małżeństwach, w 90% przypadków owocowałyby wtedy rozwodem z winy męża :D 🖐️

To już są podstawy żeby się zastanawiać i większość osób wyłapuje takie sygnały. Czasami decydują się je ignorować, ale to już decyzja, nie naiwność.

Gość no właśnieeee
to jest właśnie NAIWNOŚĆ

Gość gość
gdyby testy na ojcostwo były darmowe okazałoby się, że każdy facet wychowuje nie swoje dziecko

Nie, naiwność jest wtedy kiedy szczerze wierzysz w kłamstwa. Naiwnością można nazwać liczenie na to, że facet przestanie zdradzać, ALE masa zdradzanych kobiet doskonale wie, że facet się puszcza. Tylko przymykają na to oko.

Gość gość
to jakich facetów wybieracie to wasz problem! Jest sporo porządnych mężczyzn tylko z jakiś niewyjaśnionych przyczyn takich nie wybieracie.

Gość gość
To ja ci wyjasnie te przyczyny. Bo ci wierni faceci siedza i nie wysciubiaja nosa z domu, wiec nie wiemy o ich istnieniu, a jak ktorys wysciubi to zawsze zarywa najwieksza kurvve w okolicy i my porzadne dziewczyny nie mamy szans zadnych :(

gosc ale przyznaszmze faceci jednak czesciej zdradzaja......ja mysle,ze to uwarunkowane kulturowo,na zasadzie a co tam,jestem facetem to mi sie nalezy.niektorzy faceci nie uznaja 1-razowego numerku za zdrade.a zreszta istnieje takie cos jak wiernosc?

Gość małe pieski dwa;
ci "porządni" to przeważnie są pravikami siedzącymi całe dnie w domach, więc jak mamy ich wybrać skoro z niego praktycznie nie wychodzą...

Gość gość
nawet gdyby porządny facet stał przed wami to i tak nie widziałybyście go

Gość no właśnieeee
ignoruje te sygnały łudząc się tym, że "ufam i już" zamiast sprawdzić i mieć pewność skoro mają taką możliwość, to jest poniekąd naiwność

Gość gość
no może nie tak, że żadna ale mało która chce i wybiera takiego faceta.

No nie, bo jak wiesz, ale cię to nie obchodzi bo np. i tak nic z tym nie zrobisz to jest to ignorowanie, a nie naiwność. Nie wszyscy są w małżeństwach bo kochają i chcą wierności.

Gość no właśnieeee
no tak, jeżeli przymyka na to oko to już zupełnie co innego, ale ja raczej mówię o tych które wierzą w to że ich misiu nigdy nie zdradzi bo przecież kocha je bezgranicznie :)

Gość gość
testujcie sobie króliki, głupie krowy

Jak dla mnie to może być tyle naiwności ile jest w tym ignorancji na zasadzie "nie wiem i nie chce wiedzieć".

ja tam wiem jedno...predzej w totka wygram albo znajde 100mln na ulicy niz wiernego faceta spotkam:Pa jeszcze takie teksty mnie rozwalaja typu...ach moj facet to byl,jest i bredzie mi wierny:D

Gość gość
takiej kobiety jak Ty to porządny wierny facet nie chce bo nikt nie chce być zdradzany.

Gość gość
o którym gościu mówisz?