Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby łysy niski

Czy niewysoki 32 latek z łysiną i brzuszkiem ma jeszcze szansę ?

Polecane posty

Gość gruby łysy niski

czy pora się pogodzić ze starokawalerstwem? Najgorsze jest to że mam straszne kompleksy na punkcie swojego wyglądu i nigdzie nie wychodzę "do ludzi" oprócz pracy zresztą w pracy mam tylko samych facetów i tylko czasem zrobimy jakąś "integrację" lub urodziny ale bez kobiet. Druga sprawa to od dziecka jestem nieśmiały i chyba boję się kobiet bo nieraz dostałem kosza przez co siadała mi psychika.Jestem na portalu randkowym ale chyba zrezygnuję bo tam kobiety szukają facetów tzw.ideałów a wiadomo jak wygląda facet idealny. Może za wschodnią granicą dla kobiet mniej liczy się wygląd faceta tak jak w Polsce?

Najważniejsze, by w takim stanie (depresyjnym) nie zamykać się w 4 ścianach. Musisz znaleźć w sobie coś pozytywnego i to rozwijać. Dodać sobie nowych przyjaciół, bo w swojej starej ekipie, nikogo nowego nie poznasz. Wiem, że facetowi o wiele trudniej jest wyjść z depresji, niż kobiecie. Dlaczego uważasz, że na portalach randkowych, kobiety szukają ideałów? Nie zgodzę się z Twoim zdaniem, ponieważ dużo kobiet szuka faceta, który będzie je kochał i będzie ideałem tylko dla nich. Czyli na przykład, jeśli jedna lubi łysych, szczerych, wesołych, mających zainteresowania to wybierze tego. A jako takich ideałów, jak greckie posągi, nie ma. Jeśli przeszkadza Ci Twój brzuch, to możesz ćwiczyć w domu, biegać po lesie, jeździć na rowerze, chodzić na basen, itp. Tylko trzeba czasem się zmusić do tego, by zerwać związek z lenistwem, i wypchnąć się samemu z domu, by np. pojeździć na rowerze. I jak już będziesz nad swoją sylwetką pracować, to ze wszystkim będzie już jak z górki. :) Głowa do góry!

Gość gość
ja mysle ze jak najbardziej masz szanse, tylko szukaj równolatki albo starszej, tak jak ty przeciętnej z wyglądu

Gość Inkusia©
zgadzam się z poprzedniczkami, wychodz częściej z domu, napewno jesteś interesującym mężczyzną,powodzenia zycze

Jak jesteś fajny, ciekawy,stały itd masz szanse.Jak jesteś narzekajacy,złośliwy,wulgarny,albo ciapa,nie masz szans.Choć byś wyglądał jak brad Pitt.

Gość szklana kulka
pewnie że ma u: niewysokiej 32 latki z wąsem i spora nadwagą

Gość zdradzę ci sekret
jesli chcesz wyrwac jakas kobietke zainwestuj w fajne,dobre ciuszki. z moich obserwacji wynika ze nawet brzydal ladnie ubrany ma szanse. Kobiety tez sa wzrokowcami.Mien sty jesli masz nieciekawy.jak nie masz pomyslu na siebie to kupuj w sieciówkach tam są zawsze modne w miare dobre ciuszki a i panie ekspedientki Ci doradzą.Wyrzuć tshirty z bazarów i okropne sprane jeansy ;)

Gość zdradzę ci sekret
*Mien sty jesli masz nieciekawy miało być * zmień styl jeśli...

Gość gość
ja bym cie chciala, o ile masz wszystko OK z psychiką. bo zostalam juz tak poraniona przez facetow :/ chcialabym kogos normalnego, kto ma wszystko OK z glowką