Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w wyglądzie facetów ?

Polecane posty

Gość gość

- spodni 3/4 - krótkich spodenek przed kolano u facetów 30+ i otylych - dresów na codzien u facetow 20+ - czarnych skarpet latem (ochyda) - koszulek bez rekawów a pod pachami krzaczory - za duzych ubran ( wiekszosc facetow nosi zbyt duze ciuchy) - trampek i ogolnie butow na golą stope, jakos zle mi sie to kojarzy - brudnych butow, zwlaszcza bialych

Gość gość
poz 1 poz 2 poz 3 otyłości

Gość gość
co było? dobry temat dajesz dalej

Gość gość
owłosionych ramion i pleców

Gość gość
no i co z tego, ze bylo...i tak nie ma o czym gadac na tej nowej beznadziejnej kafeterii

temat był...przynajmniej kilka razy. No, ale niech będzie - fajny :P

Gość gość
a ja nie trafiłam na taki temat nigdy i teraz mogę sobie poprzypominać co mnie w facetach w*****a

to ja się powtórzę - nienawidzę białych koszul, czapek z daszkiem, dresów na co dzień i tych takich pikowanych kamizelek co wyglądają jak resztki śpiwora.

Gość ertuytrewrtyu
obszernych spodni tylko dopasowane :)

Gość gość
Moorland - pamiętam Twoje wczesniejsze wypowiedz nt białych koszul...i teraz doszlam do wniosku, ze tez mi sie nie podobają :D dziwnie to wyglada...bez wzgledu na wiek. Młodzik jakby szedl na zakonczenie roku szkolnego, facet w srednim wieku jak biznesmen z PRL, ogolnie porazka, takie to wyprasowane, wykrochmalone, idealne fee. I kolejna rzecz : nienawidze koszulek polo...niewiadomo co to jest. Ni tshirt, ni koszula ? Guziki po cholere, odepniesz a to nie chłodzi...

Gość gość
nie lubię drobnych, chudych i niskich facetów, poza tym w ubiorze nie lubie rurek i do tego koszulek w serek, teraz sporo młodych tak się ubiera niestety

Gość gość
a te pikowane kamizelki, nie pamietam jak to sie po angielsku nazywa , jak byłam w Kanadzie to badzo duzo ludzi to nosi, do ogrodka, na spacer z psem, jak kamizelka ratunkowa :D w roznych oczojebnych kolorach

Ja rozumiem jak ktoś idzie na dłuższy spacer w "teren" - grzeje korpus, ale nie przegrzewa i się bardzo nie pocisz...ale tak na co dzień? Wygląda tak samo seksownie jak gumowce.

Gość gość
OO te koszulki w serek...hipsterska moda :/ Ludzie ogolnie są durni z ''modami''... zobaczcie np jeansy - na lato sie nie nadają ,nawet cienkie bo jest w nich gorąco...na zime sie nie nadają bo zimno, zalozysz rajstopy czy kaleosy to jeszcze gorzej bo niby grzeją cie ale nie mozesz sie schylic bo jeans jest sztywny. Nad morzem spodenki do kolan albo dlusze, a przeciez one zostaly wymyslone dla surferow zeby im się kolana nie obcieraly na desce...jak mozna w tych plywac, opalac sie? Porazka. W Australii wszyscy poza surferami nosza kąpielowki, podobnie w Ameryce Południowej. Europa i USA = gacie do kolan :D Nie lubie tez jeansowych koszul, rurek u faceta ( u wiekszosci dziewczyn tez wygladają fatalnie)

Mnie się akurat kąpielówki u facetów nie podobają. Moim zdaniem wygląda to głupio, ale to już moje "widzi-mi-się". Mody mi nie przeszkadzają z zasady, nawet twierdzę, że niektórym facetom dobrze w rurkach, a te materiałowe pół-buty jestem w stanie zrozumieć (chociaż wyglądają pokracznie). Za to wyciągniętych t-shirtów i czapeczek z cholernym daszkiem nie rozumiem. No szlag mnie trafia jak facet nosi czapkę z daszkiem, tylko mu hot-doga dać w łapę i polać koszulkę musztardą. :D

Gość asia4680
"nienawidze koszulek polo...niewiadomo co to jest. Ni tshirt, ni koszula ? Guziki po cholere, odepniesz a to nie chłodzi..." mam podobnie, z tym że ze względów czysto estetycznych. zawsze mi się to kojarzy ze staroświecką piżamą. nie lubię stylu a'la osiedlowy gangsta: włosy ścięte na jeżyka, zbyt obszerne spodnie i bluza z kapturem. i jeszcze, nie daj boziu, jakiś złoty łańcuch do tego. poza tym toleruję wiele, odrzucają mnie tylko jednoznacznie: zaniedbane zęby, zaniedbane ciało (brzuch piwny) i brak higieny. skomplikowane zaczeski przyklepane na żel, mające ukryć łysienie to też kiepski pomysł. Łysienie nie jest czymś, czego facet powinien się wstydzić.

Gość gość
Tzn kąpielowki moim zdaniem są dla dzieciaków, nastolatkow i młodych facetow o atletycznej budowie ciała. Gdy widze pana ''w ciązy'' w obcislych majtach z wystającymi łoniakami to mam mdłosci :O Czapka z daszkiem OK - ale tylko podczas upałow...tylko dlaczego 99% panow nosi je non stop ? :D

Gość gość
Co to są materiałowe pól-buty?

nie wiem jak to inaczej opisać, takie buty jak dzieci do pierwszych klas podstawówki nosiły...tylko na nogach dorosłego faceta.

Gość gość
" takie buty jak dzieci do pierwszych klas podstawówki nosiły" To się fachowo nazywa "trampki". Idealne na lato. Jak się komuś nie podoba, to niech nie nosi. Ja polecam :-)

Gość gość
ale oni nie noszą klasycznych szkolnych trampek...tylko jakies ''nowoczesne'' coś...nie podobają mi sie takie buty,a juz totalna porazka to te do/za kostke

Nie, nie trampki. Trampki to chyba mają sznurówki. Ja mówię o całych, zabudowanych butach z materiału. Czasami są też ze skórki/zamszu. ecx.images-amazon.com/images/I/410hnt7HvJL._SX190_CR0,0,190,246_.jpg

Gość gość
fuu!!! takich buciorow nienawidze!!!

Gość zajętym mówimy stopp
po co facetom odziez od pasa w dół ?

Gość gość
Ale tu przecież też są sznurówki ... Te buty są stylizowane na buty żeglarskie, ale tak poza tym to wyglądają normalnie. Nie wiem co ci się nie podoba ...

Czasami są bez sznurówek i moim zdaniem trochę pokracznie wyglądają. Nie to, że kompletnie źle, po prostu...dziwnie. Zwłaszcza jak facet ma chude nogi i założy to do takich półdługich spodni.

Gość gość
asia4680 Kocham Cię Łysy;-)