Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w wyglądzie facetów ?

Polecane posty

Gość gość
- Nie lubię jak faceci chodzą w dresach, czyli tzw "dresy" MASAKRA! jeszcze do tego ogolony na łyso, kojarzy mi się to z patologią. Najczęściej występuję to w wieku 20 - 30 lat, bo już o młodszych nie wspomnę... - nie lubię facetów w klapkach, czy mają skarpetki czy nie to i tak męskie stopy jakoś mnie obrzydzają, to już wolę jak w lato gołą stopę mają w japonkach. ;d - otyłych facetów w ubraniu: podkoszulek na ramiączka + spodnie do kolan+ czapka z daszkiem i do tego najczęściej piwko w reku...

Gość gość
-Nadmiernie chudych i nadmiernie otyłych facetów -niechlujnych,za duzych,wymiętych t-shirtów -zarostu ! wąsy są ochydne,broda na ogół też

Gość gość
Ha?!!! A Upiorna mówiła mi, że tak właśnie powinienem się ubierać. Bo naprawdę ;-) upiornie wyglądam. A tu widzę, że to upiorny podstęp z jej strony:-D To jest dopiero Upiorzyca jedna:-o no, więc myk, myk...;-)

oj oj dziewczyny, co wy macie do czapki z daszkiem ?? jak jest upał 30 stopni na plusie to mam chodzić z gołą głową?? żeby dostać udaru?? nie chodzi mi co noszą hiphopowcy tylko te zwykłe normalne..

Gość gość
Ja nie lubię jak młodzi chłopcy mają wąsy. Nie lubię też: wojskowego stylu ubierania się, sandałów i skarpet, krótkich spodenek przed kolano, obcisłych koszulek i spodni.

Gość gość
zgadzam sie, tez nie lubie wojskowego stylu albo takiego hmmm, stylizacja na ''podroznika'' na sawannie :D niedopasowanych ubran - za wielkich koszulek ktore zwisają im za tyłek, obtartych o chodnik spodni (za dlugich), obcisłych jeansow zwłaszcza na szczuplym/chudym facecie...do tego obcisly tshirt :O mam skojarzanie ze zniewieśniałymi chłoptasiami z dawnych parad milosci w Berlinie :D skejtow, dresow, punkow, skinów ogolnie subkulturowego stylu Idealny facet nosi niebieskie/ciemne jeansy bez dziur i wytarc lub inne spodnie bawelniane np chino, bialy tshirt na to koszula np w krate i gra gitara.

generalnie jakoś tak za nikim nie przepadacie, jak widzę :D

jak zobacza ze facet ma duzo kasy to nawet sandały ze skarpetami im nie bedą przeszkadzac u tego faceta

Gość Maj** *
nie lubię wymuskanych facetów, nie znoszę koszulek bez rękawow niezależnie od tego jak facet jest zbudowany, wyprostowanych prostownicą włosów

Gość gość
Spokojnie Cream, Ciebie takie rozterki nigdy nie beda dotyczyc :D

Gość gość
Na allinside.pl są fajne czapki. Często tam kupuję rzeczy, a w głównej mierze ubrania, z których jestem zadowolony. A dodatkowo rzeczy na tej stronie są tanie i dobrej jakości

Gość gość
nie lubię facetów z wyrzeźbioną klatą i kaloryferem na brzuchu wolę mężczyzn z nadwagą

Gość gość
Chamstwa prostactwa wulgarności Przekleństw Chytrości Wygląd to drugorzędna sprawa!