Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak one to robia

jak wasze niemowlaki w roznym wieku, glownie te mlodsze

Polecane posty

Gość jak one to robia

Daja znac w nocy ze chca jesc? Czasami sie zastanawiam,czy za szybko nie reaguje,moze powinnam sie wstrzymac i dziecko by dalej zasnelo?moj 2,5 miesieczny synek sprawia wrazenie jakby szukal piersi i dziwnie steka. Zdarzalo mi sie ze wzielam go a on mi zasnal na rekach. Jak za dlugo przetrzymalam to zaczynal poplakiwac.

Ja co prawda urodziłam dopiero kilka dni temu ale małemu jak chce się jeść to tak na początku postękuje i później postękiwanie zamienia się w płacz, podchodzę do łóżeczka, próbuję uspokoić (nie biorę od razu na ręce) masuje po pleckach i pupie , mówię "ciiii" i jak zaśnie po chwili to idę dalej spać i to oznacza,że po prostu się przebudził i wołał a jak dalej jest niespokojny to próbuję przystawić do moich bolących piersi i wtedy sobie ssie :)

Gość opalona dupa
czasem maluch chce tylko być blisko mamy. zapomina o jedzeniu,tak mu rozkosznie.tak było z moja pociecha.napil się z jednego cycka i zasypial.myslalm ze skoro spi to musi mu starczac,a później się okazało ze za chudziutki był i już musiałam pilnować zeby wypil z obu piersi,a latwo nie było bo to spioch był na maxa