Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desdemona Kapulet

uswiadomilam sobie jakich i ilu facetow olalam i zle mi teraz :(

Polecane posty

Gość Desdemona Kapulet

1. 25 letni, po prawie, byc moze prawiczek, niezbyt ogarniety, niezaradny, fajtłapa społeczna, srednio przystojny, w zasadzie wysoki i niebrzydki ale sztywny i dziwny :( bez auta, mieszkania, ale z praca, zabujany we mnie fajny jako kolega 2. 25 letni po jakims kierunku ścisłym, od razu dostał ambitną prace, latał za mną, troche wiesniakowaty, zarozumialy i zakochany w sobie, ciagle sie podniecal mną i jakby to było, wyobrazal sobie ze bedziemy razem :O fajny jako kumpel, bardzo wysoki, srednio przystojny 3. 26 letn, po prawie w Rosji, Ukrainiec polskiego pochodzenia, troche przystojniejszy niz dwóch pierwszych, za to niezbyt wysoki, ale dobrze zbudowany, mądry i wysportowany, nie fajtłapa ale kłamczuch. Fajny bylby na krotki romans, ale trkatował zbyt serio. Nie dał mi szansy na to co ja bym chciała, tylko dużo mówił. 4. 23 letni, studiujacy jakies badziewie, bez mieszkania, auta, mieszkajacy z 3 osobowa rodzina, przystojny, wysoki, nudny, sztywny, na randce gadajacy o powaznych sprawach, ani na kumpla ani na seks by sie nie nadal :( 5. 28letni pasztet po anglistyce - to mowi samo za siebie - dno den 6. 31 letni biznesmen, przystojny, bogaty, zbyt pewny siebie, na pewno gangster 7. 8. 9. - 3 po informatyce, jeden ma wlasna firme i kupe hajsu teraz, ale ma 168 cm i jest brzydki, pozostali to samo...bez sens. 10. niski rudy prawiczek bez wykształcenia i pracy :O 11. 12. 13. dresiarze, jeden z nich syn alkoholika :O 14. 27letni niebrzydki właściciel hodowli konia 15. 24 letni rudy pilot, sztywny duzo by bylo... policzylam z kim moglam byc...ale nie moglam bo w kazdym cos bylo nie tak... ale tych pierwszych kilku...to naprawde moglam nie wybrzydzac...to byli kolesie na poziomie, mimo że brzydcy i głupi :( :O :D:D:D:D:D:D:DD

Gość sia - titanium
a skądżeś wytrzasnęła tego pilota? :classic_cool:

Gość Desdemona Kapulet
15. ksztaltcil sie na pilota, poznalam go na jakims portalu, mial foty z samolotami, myslalm,ze po prostu lubi samolotoy wale sie okazaąło, że lata,ale takimi małymi, nie jakimiś pasażerskimi

Gość Atrakcyjny Adidas
Widze że miałaś całą śmieciare tych adoratorów. Ja to rozumiem, tak samo odrzucam tłuste laski albo takie z małymi piersiami, bo może być tak że dziewczyna jest nawet fajna ale ma tak małe piersi że ja czuje dyskomfort i nie pociąga mnie, albo często tłuste są miłe i zabawne, no ale są tłuste więc to je skutecznie dyskwalifikuje i nie ma mowy o związkach albo o seksie.