Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poppaul4

POMOCY WÓZEK X LANDER MODEL 2007

Polecane posty

Gość poppaul4

witam dziewczyny, proszę o pomoc osoby które miały wózek x lander xt z kolekcji 2007. mój problem polega na tym ze jestem posiadaczką takiego wózka i jest to wózek z drugiej ręki mocno zniszczony. budka spacerówki kompletnie popękana, porozrywana, odbarwiona tak samo pałąk bezpieczeństwa (rączka zabezpieczająca dziecko przed wypadnięciem) spacerówki. do tego tapicerka budki od gondoli jest od połowy odbarwiona i intensywnie poniszczona. brakuje mi także foli przeciwdeszczowej. jeśli ktoś ma możliwość odsprzedania za symboliczną kwotę tych części ponieważ wózek może już nie jest sprawny ale dobrze wygląda to proszę o wiadomość będę bardzo wdzięczna poprostupaulinka@o2.pl

Gość gość
w ub. miesiącu oddałam taki wózek bratu ( był z roku 2008, ale wygląda tak samo, kolor zielony), on ma już swój i też chciał mój na części, ale nie miałam gondoli, jak chcesz to podam mu Twój adres i napiszesz sobie... może się dogadacie?

Gość poppaul4
Witam raz jeszcze, mój wózek jest w kolorze pomarańczowym ale zielony także mi odpowiada. liczy się dla mnie aby wózek wyglądał dobrze i był przede wszystkim funkcjonalny a z tymi wszystkimi pęknięciami i rozerwaniami ciężko także jestem jak najbardziej za. myślę ze dogadamy się bez problemu. pozdrawiam. poprostupaulinka@o2.pl

Gość gość
nie rozumiem po co kupować firmowe wozki zniszczone....ah no bo MARKE musi być widac.... żenujące...:/

Gość poppaul4
drogi gościu twoje komentarze są nie na miejscu a gdzie masz napisane ze kupiłam ten wózek? dostałam go z drugiej ręki od pary która już go nie potrzebuje. czy to tez żenujące dla ciebie? jesli nie masz nic mądrego do powiedzenia to to jest żenujące.

Gość gość
ty dostałas za darmo i chcesz sprzedawać? żenua

Gość poppaul4
Zenua to Ty skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem. To JA chce kupić części do wózka. Widzę ze zrozumienie kilku zdań jest dla Ciebie gościu nie osiągalne az przykre to