Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DYSKUSJA NA TEMAT DUCHOW

Polecane posty

Gość gość

Jestem po studiach prawniczych ,pracuje w sadzie. Do tej pory do zjawisk nadprzyrodzonych,opowiesci o duchach odnosilam sie z rezerwa. Zaznaczam ze nie mam w domu zwierzat,mieszkam sama . Otoz wczoraj po przyjciu do domu zastalam poprzesuwane rzczy na biurku przy ktorym pracuje,wlaczony laptop .oraz lampka nocna.Wygladalo to jakby ktos przed chwila odszedl od biurka.Dodam,iz mieszkanie bylo zamkniete /Dzwi i zamki antywlamaniowe.okna pozamykane/.

Gość mieszczka
no ja bym miala niezlego pietra. zainstaluj kamerke.

Gość gość
O ja p*****le zesralabym sie ze strachu

Gość adasasa
No to masz silna energie w domu ale czujesz że ktos Ciebie obserwuje ?Zawołaj kogos jesli zjawisko sie powtórzy bo moze ta dusza sie błaka i trzeba jej pomóc

Gość gość
Mieszkanie znajduje sie w kamienicy ktora powstala na przelomnie 18go i 19 go wieku. Kupilam od znajomej ,ona wyjechala do innego miasta. Pytalam o poprzednich wlascicieli twierdzila ze nie posiada takowej wiedzy.

Gość gość
Nie zauwazylam zeby ktos specjalnie mi sie przygladal,ale jeszcze poobserwuje,Dzieki wielkie.

Gość gość
dowiedzialam sie ze za czasow okupacji w buynku miescily sie gabinety hirurgiczne/a co tam sie dzialo wole na swieta noc nie pisac. zamierzam po zalatwieniu formalnosci zwiazanych z biurem nieruchomosci sie wyprowadzic, do nowego mieszkania

Gość gość
dowiedzialam sie ze za czasow okupacji w buynku miescily sie gabinety hirurgiczne/a co tam sie dzialo wole na swieta noc nie pisac. zamierzam po zalatwieniu formalnosci zwiazanych z biurem nieruchomosci sie wyprowadzic, do nowego mieszkania

Nie zawsze pomaga przeprowadzka. Arion.

Gość gość
Sugerujesz ze 'to cos' mglo sie przyplatac do mnie , ostatnio troche poszperalam w necie na te tematy,ale nigdy nie bawilam sie w ich wywolywanie ,wrozenie i tego typu rzeczy.Jestem osoba twardo stapajaca po ziemi,a jednak doswiadczylam czegos ,czego nie da sie racjonalnie wytlumaczyc.

Dla mnie dobrze zorientowanego w zjawiskach paranormalnych ,jest wiele niejasności. Jeśli piszesz prawdę,to zacznij swoje poznawanie przeszłości domu od ostatniego właściciela,chociaż dotarcie do prawdy może być niemożliwe. A to COŚ jak nazywasz ,niekoniecznie przyplątało się do Ciebie dlatego że coś narozrabiałaś w swoim życiu. Nic nie piszesz czy te zjawiska trwają,czy to był jednorazowy incydent?, może komuś zależy na wystraszeniu Ciebie, przemyśl jeszcze raz na spokojnie wszystko. Spokojnej nocy Arion.

Gość gość
na zjawiskach paranormalnych sie nie znam,,na pisanie wymyslonych histori szkoda byloby mi czasu .niemniej przemysle co powiedziales.rowniez zycae spokojnej nocy.

Gość gość
na zjawiskach paranormalnych sie nie znam,,na pisanie wymyslonych histori szkoda byloby mi czasu .niemniej przemysle co powiedziales.rowniez zycae spokojnej nocy.