Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt blada by żyć

Nienawidzę swojej bladości :(

Polecane posty

Gość Zbyt blada by żyć

Jestem chyba najbledszą osobą jaką znam :( wyróżniam się na ulicy, właściwie jestem jak odblask. Przechodząc w miejscach publicznych na krótki rękaw czuje spojrzenia ludzi, ich drwiny, myślę, że komentują i się śmieją. Nie wygląda to ładnie, nie wyglądam zdrowo, apetycznie tylko jak chodząca anemia co widziała słońce 10 lat temu. Bardzo chciałabym się opalić. zazwyczaj nie mam czasu w dzień, a dziś mam wolne, wyszłam przed dom i zaszło słonce...czuję się okropnie z tą swoją bladością :( nie wmawiajcie mi, że to wygląda ładnie, że skóra się nie niszczy itd. mam dość już tego, czuję się inna...

Gość Zbyt blada by żyć
nie zbyt mi poprawiło, ale dzięki

Gość gość nr 888
weź wyluzuj, zobacz jakie piękne są blade aktorki - Nicole Kidman i inne, jeśli przejmujesz się jakimiś burakami ktorych mijasz, to dajesz im nad sobą wladzę, a pomyśl jak się czują ludzie z widoczną niepełnosprawnością, gdy takich mijają, pokaż im że masz ich dupie, trochę dumy dziewczyno!!

Gość brzózzzka
to idź na opalanie natryskowe

Gość xxxyzxxx
zawsze mozesz sie wyj***c czarna pasta do butów

Gość czarna_kotka666
A ja robię wszystko by być bardziej blada.. zamień się ze mną! Choć już też jestem dosyć blada, ale jeszcze nie wystarczająco. Weź przestań, opalenizna jest ohydna, jak wiesniak z pola

Gość gość
zbyt mocna opalenizna jest okropna, chore dążenie do bladości też . dobre dla pseudogotek

Gość vb12
Jest na to rada, ja tez od od lat nie mogłam sie opalic a jako dziecko byłam śniada, łykaj beta karoten tylko regularnie po kilku tygodnaich takiego łykania jak wyszłam na słonce to byłam dosłownie czarna, nawet skóra mnie nie piekła i nie schodziła, by efekt sie utrzymał trzeba opalanie powtarzac co jakis czas i regularnie łykac beta karoten i nawilżac skóre, ja po kilku dniach lezenia plackiem po 2, 3 godziny wygladałam jak murzyn.

Gość gość
Avril Lavigne jest blada, a popatrz jaka jest ladna🖐️

Gość gość
mnie huuj obchodzi opinia innych -jestem blada jak trup, tez slyszalam ze z a blada i mam to w d***e-bede se blada zawsze

Gość gość
Idź do solarium, na opalanie natryskowe lub posmaruj się samoopalaczem...

Gość gość
ci ktorzy sie opalaja starzeja sie w ekspresowym tempie-np w wieku 30 lat wygladaja na 40 lub 50- dekolt zjechany z e hhoo-fuuuj