Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰0510

Co ile uprawiacie seks?

Polecane posty

Go艣膰 Pisalam wyzej ( Ja 32, n 39l)
11 lat, wlasnie konczy podstawowke i jako jedna z 3 osob w calej szkole level 6 osiagnal :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pisalam wyzej ( Ja 32, n 39l)
Ja znikam, powodzenia autorko ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Raz/ dwa
na tydzien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaya_Xandra
2-3 czasem 4 razy dziennie, w weekendy do 7 razy :) Sypiamy ze sob膮 od 2 lat, ja mam 14lat, m贸j ch艂opak 18.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
a w jakim pa艅stwie? Wielka Brytania o ile kojarz臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
Kaya Xandra wypier....pokemonie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ja bym chcial taka kobitke co sie chce co noc bzykac!Az mi sie goraco robi jak pomysle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co tydz.

Udost臋pnij ten post

Sama wypierd.... ozi臋b艂a stara krowo!!!! Tw贸j m膮偶 puka m艂ode laski na boku, dlatego ma w d***e bzykanie ciebie salcesonie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kaya na banka prowokacione ;) hehehe a jak nie to zaraz sie pewnie polija zainteresuje, ze 18 latek posuwa 14 latke od 2 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
po 1. Nie takim tonem do mnie 14-letnia zdziro! po 2. Puka膰 to mo偶na m艂otkiem. po 3. Do ksi膮偶ek g贸wniaro! po 4. Salcesonie? A no tak, dla ciebie pi臋kno艣膰 to 40 kg!

Udost臋pnij ten post

Ja lubi臋 si臋 pieprzy膰 - uwielbiam!!!!!! I nie mam zamiaru dyskutowa膰 z ozi臋b艂膮 p***膮, co ma zamiar wog贸le zrezygnowa膰 z tego sportu...Poyebana jeste艣 i g艂upia, skoro seks dla ciebie s艂u偶y tylko do 'robienia' dzieci...

Udost臋pnij ten post

14 letnia 藕dzira musi uczy膰 starej 24 letniej baby 偶e seks jest przyjemny? bez przesady - w mojej szkole 11-12 latki maj膮 dawno za sob膮 sw贸j pierwszy raz, ale ty wida膰 czeka艂a艣 do 艣lubu i c*****o na tym wysz艂a艣... Policj膮 mnie nie strasz, bo od roku pomieszkuj臋 z moim facetem za przyzwoleniem rodzic贸w i g贸wno ci do tego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
tak seks s艂u偶y do robienia dzieci! sport? to nie sport s膮 dwie r贸偶nice pomi臋dzy nami ty si臋 pieprzyrz, a ja si臋 kocham

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
czyta膰 nie umiesz? nie napisa艂am nic o policji! 11-12 latki? taa, bo ci uwierz臋 w takim razie twoi* rodzice s膮 p******i! Nie b臋d臋 marnowa膰 na ciebie klawiatury! id藕 si臋 pieprzy膰 *twoi z ma艂ej litery!!!

Udost臋pnij ten post

no z czytaniem to ty masz problem, bo wzmianka o policji nie by艂a do ciebie par贸wo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
no to napisz do kogo!!! a nie mi tu z ryjem wyskakujesz!!!! dewota? pokaza艂am m臋偶owi twoje odpowiedzi u艣mia艂 si臋 bardziej ode mnie ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak bym mia艂 tak膮 bezu偶yteczn膮
bab臋 co mi nawet d**y da膰 nie chce to bym j膮 wysmarowa艂 smalcem i za psami pu艣ci艂, albo przez okno bym babe w*****艂:/ brrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
hmm prowokacja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
M贸j m膮偶 jest mi wierny!!! On nie zwraca uwagi na te chude dziwki z silikonowymi cyckami!

Udost臋pnij ten post

moje cycuszki s膮 pi臋kne i j臋drne - bez sylikonu:) chuda? Mam 56kg/172cmwi臋c uwie偶 mi - jest za co z艂apa膰 i na czym siedzie膰:) Podnieca ci臋 przytulanie? Mnie tylko sprawia przyjemno艣膰:) Podnieca mnie za to nagi facet ze stoj膮cym fiutem, kt贸ry wchodzi we mnie i mocno i nami臋tnie kocha si臋 ze mn膮:) Jeste艣 OZI臉B艁A a Tw贸j m膮偶 z pewno艣ci膮 ma normalne potrzeby, ale je艣li tobie nie chce si臋 ruszy膰 t艂ustego d*pska i ich zaspokoi膰 - zrobi to inna - m艂oda i 艂adna laska. J臋ste艣 tak t臋pa, 偶e szkoda mi czasu na rozmow臋 z tob膮. Wykieruj si臋 na zakonnic臋, bo na normaln膮 偶on臋 nie masz kwalifikacji, sorry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuflu69
Tw贸j m膮偶 b臋dzie Ci wierny do czasu jak nie dosi膮dzie go jaka艣 m艂oda, napalona c*pka i poka偶e mu jak si臋 to robi cz臋sto i g臋sto, bo tak wyposzczonemu m臋偶czy藕nie nawet najgorszy paszczur nadstawi, a on skorzysta. Przemy艣l to, bo zrujnujesz sobie ma艂偶e艅stwo.

Udost臋pnij ten post

Je艣li jest taki jak ty, to znaczy, 偶e jest KRYPTOGEJEM, a ty robisz za zas艂on臋 dymn膮! Kobieto przejrzyj na oczy - 呕ADEN podkre艣lam 呕ADEN NORMALNY FACET nie b臋dzie unika艂 seksu, a tym bardziej proponowa艂 bia艂ego ma艂偶e艅stwaIII Kobieto ile ty masz lat? wiesz co 偶al mi ciebie, bo wiesz o 偶yciu mniej ni偶 ja, uczennica, kt贸r膮 bez przerwy 藕dzir膮 nazywasz:) I jeszcze jedno pytanie - jeste艣cie par膮 upo艣ledzonych umys艂owo ludzi????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰0510
Nie jest kryptogejem! Pewnie nawet nie wiesz co to znaczy!!! Nam seks nie potrzebny tylko mi艂o艣膰!!!

Udost臋pnij ten post

i tutaj jest w艂a艣nie pokazana r贸偶nica pokole艅! wszyscy m贸wi膮 o tolerancji a nikt nie mo偶e zaakceptowa膰 moich pogl膮d贸w! Kaya id藕 trollowa膰 dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gerzgegr
spok贸j! faceci od zawsze maja penisy i nie zale偶nie od pokolenia lubi膮 sex i dla tej przyjemnosci p贸jd膮 na lewo, gdy w domu nie dostan膮. P.S facetom zaleca sie spuszczanie 2 razy dziennie, 偶eby nie przetrzymywa膰 nasienia i produkowa膰 nowe na bierz膮co :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gerzgegr
dlatego ja po 4 latach zwi膮zku my艣le o facecie, a nie tylko o sobie. Niestety on pracuje cz臋sto na wyjezdzie ale min 2 razy w tyg sie kochamy.

Udost臋pnij ten post