Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0510

Co ile uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość Pisalam wyzej ( Ja 32, n 39l)
11 lat, wlasnie konczy podstawowke i jako jedna z 3 osob w calej szkole level 6 osiagnal :)

Gość Pisalam wyzej ( Ja 32, n 39l)
Ja znikam, powodzenia autorko ;)

Gość Raz/ dwa
na tydzien

Gość Kaya_Xandra
2-3 czasem 4 razy dziennie, w weekendy do 7 razy :) Sypiamy ze sobą od 2 lat, ja mam 14lat, mój chłopak 18.

Gość gość0510
a w jakim państwie? Wielka Brytania o ile kojarzę?

Gość gość0510
Kaya Xandra wypier....pokemonie!

Gość gość
Jak ja bym chcial taka kobitke co sie chce co noc bzykac!Az mi sie goraco robi jak pomysle

Gość gość
co tydz.

Sama wypierd.... oziębła stara krowo!!!! Twój mąż puka młode laski na boku, dlatego ma w d***e bzykanie ciebie salcesonie:)

Gość gość
kaya na banka prowokacione ;) hehehe a jak nie to zaraz sie pewnie polija zainteresuje, ze 18 latek posuwa 14 latke od 2 lat

Gość gość0510
po 1. Nie takim tonem do mnie 14-letnia zdziro! po 2. Pukać to można młotkiem. po 3. Do książek gówniaro! po 4. Salcesonie? A no tak, dla ciebie piękność to 40 kg!

Ja lubię się pieprzyć - uwielbiam!!!!!! I nie mam zamiaru dyskutować z oziębłą p***ą, co ma zamiar wogóle zrezygnować z tego sportu...Poyebana jesteś i głupia, skoro seks dla ciebie służy tylko do 'robienia' dzieci...

14 letnia ździra musi uczyć starej 24 letniej baby że seks jest przyjemny? bez przesady - w mojej szkole 11-12 latki mają dawno za sobą swój pierwszy raz, ale ty widać czekałaś do ślubu i c*****o na tym wyszłaś... Policją mnie nie strasz, bo od roku pomieszkuję z moim facetem za przyzwoleniem rodziców i gówno ci do tego!

Gość gość0510
tak seks służy do robienia dzieci! sport? to nie sport są dwie różnice pomiędzy nami ty się pieprzyrz, a ja się kocham

Gość gość0510
czytać nie umiesz? nie napisałam nic o policji! 11-12 latki? taa, bo ci uwierzę w takim razie twoi* rodzice są p******i! Nie będę marnować na ciebie klawiatury! idź się pieprzyć *twoi z małej litery!!!

Gość gość0510
no to napisz do kogo!!! a nie mi tu z ryjem wyskakujesz!!!! dewota? pokazałam mężowi twoje odpowiedzi uśmiał się bardziej ode mnie ;D

Gość jak bym miał taką bezużyteczną
babę co mi nawet d**y dać nie chce to bym ją wysmarował smalcem i za psami puścił, albo przez okno bym babe w*****ł:/ brrrr

Gość gość0510
hmm prowokacja?

Gość gość0510
Mój mąż jest mi wierny!!! On nie zwraca uwagi na te chude dziwki z silikonowymi cyckami!

moje cycuszki są piękne i jędrne - bez sylikonu:) chuda? Mam 56kg/172cmwięc uwież mi - jest za co złapać i na czym siedzieć:) Podnieca cię przytulanie? Mnie tylko sprawia przyjemność:) Podnieca mnie za to nagi facet ze stojącym fiutem, który wchodzi we mnie i mocno i namiętnie kocha się ze mną:) Jesteś OZIĘBŁA a Twój mąż z pewnością ma normalne potrzeby, ale jeśli tobie nie chce się ruszyć tłustego d*pska i ich zaspokoić - zrobi to inna - młoda i ładna laska. Jęsteś tak tępa, że szkoda mi czasu na rozmowę z tobą. Wykieruj się na zakonnicę, bo na normalną żonę nie masz kwalifikacji, sorry.

Gość kuflu69
Twój mąż będzie Ci wierny do czasu jak nie dosiądzie go jakaś młoda, napalona c*pka i pokaże mu jak się to robi często i gęsto, bo tak wyposzczonemu mężczyźnie nawet najgorszy paszczur nadstawi, a on skorzysta. Przemyśl to, bo zrujnujesz sobie małżeństwo.

Jeśli jest taki jak ty, to znaczy, że jest KRYPTOGEJEM, a ty robisz za zasłonę dymną! Kobieto przejrzyj na oczy - ŻADEN podkreślam ŻADEN NORMALNY FACET nie będzie unikał seksu, a tym bardziej proponował białego małżeństwaIII Kobieto ile ty masz lat? wiesz co żal mi ciebie, bo wiesz o życiu mniej niż ja, uczennica, którą bez przerwy ździrą nazywasz:) I jeszcze jedno pytanie - jesteście parą upośledzonych umysłowo ludzi????

Gość gość0510
Nie jest kryptogejem! Pewnie nawet nie wiesz co to znaczy!!! Nam seks nie potrzebny tylko miłość!!!

i tutaj jest właśnie pokazana różnica pokoleń! wszyscy mówią o tolerancji a nikt nie może zaakceptować moich poglądów! Kaya idź trollować dalej

Gość gerzgegr
spokój! faceci od zawsze maja penisy i nie zależnie od pokolenia lubią sex i dla tej przyjemnosci pójdą na lewo, gdy w domu nie dostaną. P.S facetom zaleca sie spuszczanie 2 razy dziennie, żeby nie przetrzymywać nasienia i produkować nowe na bierząco :)

Gość gerzgegr
dlatego ja po 4 latach związku myśle o facecie, a nie tylko o sobie. Niestety on pracuje często na wyjezdzie ale min 2 razy w tyg sie kochamy.