Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie wrocilam z kosciola, z procesji. Oto trendy na lato 2013

Polecane posty

Gość gość

Po ubiorze wiekszosci kobiet na procesji, ktora jak wiadomo jest swoistą rewią mody w kazdej parafii, gdyz najlatwiej sie wtedy pokazac, kazdy zobaczy w co sie jest ubranym. Wiec stwierdzam nastepujace trendy: 1. Modne kolory: kroluja neony, nawet wsrod pan po 50. Hitem jest jaskrawy koral i neonowy roz. W tych kolorach bluzki i zakiety mialo 1/4 kobiet w kosciele. 2. Buty - koturny! Czy to w kolorze nude, czy czarnym. Koturny mialo wiekszosc pan na stopach. 3. Nadal modne jest polaczenie sukienki w kwiaty i jasnego zakietu w odcieniu nude, badz kremowym, rzadziej bialym, choc tez sie zdarza. 4. Wsrod mlodych dziewczyn rowniez dominuja neony - w tym wypadku jednak najczesciej mozna je bylo zobaczyc na spodniach rurkach. Soczysty pomarancz, mocny koral i slodki roz - takie spodnie licealistki wybieraja najczesciej. Czy u was w kosciolach podczas Bozego Ciala rowniez jest taka rewia mody?

Gość gość
ne bylam na procesji ale przez okno widzialam ze wiekszosc ludzi ma koszulki/góry : - białe - czerwone - różowe/koralowe - niebieskie nie widzialam chyba jednej osoby w bluzce zielonej, ze dwie moze mialy zolte, ze 2 pomaranczowe, a tak to biale, czerwone, kremowe i niebieskie

Gość gość
A Ty poszłaś się modlić czy obczajać ludzi??????

Gość poli30
nie wiem czy jest rewia mody bo nie chodzę do kościoła

Gość gość jegomość
własnie dlatego nie chodze na ten "pokaz prożnośći", ludzie zamiast modlić sie traktuja to jako spotkanie towarzyskie i okazje do pokazania sie albo do obgadania bo niestety w małych miasteczkach jedynym miejscem gdzie mozna zobaczyc np. swoją dawna kolezanke z klasy jest kościół i biedronka, wiec trzeba sie ubrać w najlepsze ciuchy bo to aż 2 godziny paradowania...

Gość gość
:D:Dsie usmialam:D Ja tam ie zwracam uwagi na mode,ubieram się tak jak mi się podoba a nie innym. Dobre pytanie ktoś zadal autorce"Poszla się modlic czy obczajac jaka mamy mode?":D

Gość gość
Zapomialas napisac w co ksiądz był ubrany!🖐️

Gość gość
to co napisałą autorka najwięcej mówi o niej samej ...

Gość gość
To taka sama rewia jak w Święto Zmarłych ;-) Ja nie chodzę do kościoła ale zauważyłam modę na kolor turkusowy i zwiewne lekkie materiały.Do tego królują spódnice maxi i luźne sukienki z szyfonu.Ale ogólnie fajnie że jest trend na żywe jaskrawe kolory.W końcu coś wypiera szarość.