Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to jest prawda?

Czy to prawda, że dużo kobiet goli nogi tylko do kolan?

Polecane posty

Gość brzózzzka
W PRL kobiety też goliły bikini.

Gość Pan Naturalny
No i jak jeszcze taka kobieta byłaby otwarta w łóżku to byłby normalnie raj :D

Gość Pan Naturalny
A co do komuny, to lepiej żeby nie wracała. Jakbyś była w krótkich spodenkach to na pewno bym ten meszek zauważył

Gość ghjlk.
ja też nie golę powyżej kolan. na rękach też nie. ani mi ani mojemu mężowi to nie przeszkadza, zresztą są tak delikatne i rzadkie że ich nie widać i do głowy by mi nie przyszło że komuś to przeszkada. pachy owszem mogą utrudniać higienę - a co do miejsc intymnych na pewno koniecznością jest golenie na linii bikini jeśli ktoś nosi bo widziałam już wystające włosy i wygląda to jakby ktoś nie przykrył tego czego powinien. A nie wiem czy wiecie że włosy w miejscach intymnych u kobiet są pierwszą naturalną ochroną przed różnymi paskudzwami powodującymi stany zapalne - zapytajcie swojego gina.

Gość podbijanko nie widac
postow

Gość gośćcojekość
maskra, ja mam 24 lata i mocne owłosienie więc w lato golę całe nogi a w zimie tylko dół i to też nie codziennie. Pachy golę przy każdej kapieli, włosy na rękach depiluje raz w miesiącu woskiem no a piczkę zawsze goliłam na łyso, potem nie chciało mi się już tak często więc tylko się podgalałam po bokach i przycinałam włoski. Mam stałego partnera, jemu to odpowiadało. gdy od czasu do czasu ogoliłam piczke całą to zaczęłam się czuc jakoś dziwnie, jak dziecko i stwierdziłam że jednak wole krótkie dobrze przycięte włoski, taki szerszy trójkącik no i wyobraźcie sobie że jakiś czasem temu miałam mały skok w bok. Jaki ten facet był zdziwiony że mam włosy na piczce. Od razu zrozumiałam że woli wygolone, powiedziałam mu że nie mam 15 latek żebym się dostosowywała do chłopców z gimnazjum dla których owłosienie jest czymś dziwnym. Myślę że młoda na całkowite golenie piczki wychodzi już zdecydowanie z mody. Poza tym nie wyobrażam sobie co drugi dzień golić piczkę bo wtedy robią się takie krosty i włosy są grube i kłujące jak igły.

Gość nieogolone nogi u faceta
tylko przejda, u kobiety nie

Gość tylko frajerki gola nogi
po ty,m nie ma sie czucia prawie, bo dzieki wlosom sie czuje dotyk.

Gość brzózzzka
Myślę że młoda na całkowite golenie piczki wychodzi już zdecydowanie z mody. Poza tym nie wyobrażam sobie co drugi dzień golić piczkę bo wtedy robią się takie krosty i włosy są grube i kłujące jak igły. Zgadzam się w 100%

Gość gość
Wiadomo nie od dziś że kobieta robi wszystko na pokaz, czyli goli się tylko w miejscach, które zamierza pokazać

Gość gośćtakise
z ogoloną c*p** kobiety chcą się przypodobnić do 8-letnich dziewczynek

Gość gość
W tym samym celu ucinają sobie cycki :classic_cool:

Gość gośćtakise
dobre gość 14:55

Gość Jaaaaaaaaa99
Brzózka- a długie są te włoski? Tak mniej więcej...? Ja uwielbiam jak dziewczyna ma tam włoski- to mega kobiece!

Gość nogi ogolone do kolan
sa ok

To prawda, ja golę tylko do kolan bo na udach mam bardzo małą, znikomą ilość włosków a do tego są bardzo jasne. Wiem, że jak zacznę depilować to ich ilość może się zwiększyć i mogą stać się o wiele bardziej widoczne. Sama stosuję depilację woskiem lub pastą cukrową a potem na ogolone łydki stosuję w gabinecie EpilFree. naprawdę efekt jest widoczny o o wiele długotrwały, niż sama depilacja.

Gość gość
Ja gole tylko do kolan. Na udach mam i widac ale wkurza mnie to wieczne golenie. Szkoda zycia, by spedzac tyle czasu z golarka :O

Gość gość
Ja gole tylko łydki.