Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to jest prawda?

Czy to prawda, że dużo kobiet goli nogi tylko do kolan?

Polecane posty

Gość gość0510
higiena to nie depilacja co ci te włosy tak przeszkadzają?

Gość zumboholiczka
napisałam ze łatwiej zachowac higienę.cwicze po kilkanascie godzin dziennie ,wiec sie pocę.w okres łatwiej mi gdy nie mam włosów łonowych ,ale zawsze znajdzie sie taka MONDRA inaczej ,która pisze tylko po to by usprawiedliwic swoje lenistwo,brawo

Gość Pan Naturalny
gość0510, a zimą pozwalasz czasem sobie zapuścić się pod pachami? A seksowne i wycięte majtki lubisz łączyć z pełnym zarostem?

Gość Pan Naturalny
Jak dla mnie non stop gładkie kobiece pachy trącą nudą - urozmaicenie w postacie krótkiego zarostu czasem mile widziane

Gość zumboholiczka
pamietam gdy miałam sporey owłosnienie,które w trakcie obfitego okresu mi się sklejało.Do tego sporo cwiczę ,duzo sie poce przy tym a gdy nie mam owłosienie czuje sie bardziej czysta.to sa moje subiektywne opinie nikt nie musi sie ze mna zgadzać

Gość brzózzzka
Lenistwo, walni się w łeb. Ja nie gole bo się źle czuje z ogoloną i tyle.

Gość poli30
tez gole tylko do kolan,chyba ze ide na plaze to całe nogi...pachy i c*pkę tez golę :)

Gość Pan Naturalny
Dokładnie, ten meszek jest bardzo zmysłowy

Gość gość
ja też tylko łydki, a c*pkę to jak mam ochote ale też czuje się bardziej "czysta" przy ogolonej podczas okresu.. Ale to wszystko kwestia przezwyczajenia tak naprawde. Bo jak sie dlugo nie goliłam to przez pierwszy okres draznilo mnie ze takie male odrastają i kują a z kolei jak się po dłuższym czasie zapuscilam to przeszkadzalo że się brudzą :)

Gość gość0510
Pan naturalny Pachy golę co najmniej raz w tygodniu Co do majtek...hmm zdarza się;D

Gość Pan Naturalny
poli30, ale na randkę chyba ud specjalnie nie golisz? :)

Gość Pan Naturalny
gość0510, swoje włoski między pośladkami też lubisz? ;) Zdrowe masz podejście do kwestii owłosienia, a pełny zarost połączony z kusymi majtkami wygląda pikantnie

Gość poli30
pan naturalny--> od 10 lat mam męża i nie golę ud...najwyzej raz w roku golę uda,latem...zanim ten meszek odrośnie to lato się kończy...bo na udach jakoś tak wolno rośnie

Gość gość0510
pannica no piękne są te włoski i jakoś nikomu nie przeszkadzają ;) kurcze, dlaczego teraz faceci chcą tylko ogolone? co do higieny to moje włosy się nie sklejają ;D może dlatego, że często się myję ;D

Gość poli30
gość 0510---> to nie o to chodzi ze faceci chcą ogolone...mojemu mężowi to obojętne ale ja golę dla siebie,lepiej sie tak czuje

Gość zumboholiczka
no tos mi dogadała nie ma co :P pracując w korpo po 8 godzin nie mam mozliwosci mycia sie co pol godz,gratuluje pracy

Gość poli30
nawet mycie sie co pół godziny nie jest wskazane bo zabija naturalnę florę bakteryjną...można sie myc najwyzej dwa razy dziennie,

Gość Pan Naturalny
gość0510, nie wszyscy faceci :) Miło, że ktoś uważa że takie włoski są piękne, myślałem że tylko ja mam na tym punkcie małe zboczenie ;)

Gość brzózzzka
To używaj tamponów, wtedy nie będą się sklejać.

Gość gość0510
nie co pół godziny normalnie myję się 2 razy dziennie (rano i wieczorem), a gdy mam okres po każdym wypróżnianiu

Gość gość
Takie delikatne włoski jak na udach to mamy i na rękach, to co ręce też powinny być golone? A może jeszcze panowie sobie zażyczą żeby każda sobie twarz ogoliła....kiedyś dziadzio babcię pieścił razem z tym jej owłosieniem i co? Pożycie udane, dzieci były zdrowe, kobiety nie miały kompleksów a teraz to tylko ta moda i lans.

Gość zumboholiczka
niestety ja nie moge uzywac tamponów ,zreszta to wszystko zalezy od obfitości okresu badz owłosnienia,nie rozumiem takiej nagonki gole sie i juz a własciwie depiluję ,po kremie do depilacji nie mam problemów z wraztającymi włoskami czy krostami po goleniu

Gość tererereyryryr
ja tak robie , na udach mam bardzo delikatne, niewidoczne włoski, mam 23 lata nie widze sensu golić całych nóg skoro nie mam takiej potrzeby

Gość czarna_kotka666
A ja jak nie nie zakładam krótkich spodenek (a rzadko takowe zakładam) to nie golę nóg. I kij ci do tego.

Gość ja zawsze mam
wygoloną gładziutką piczke chodzę na depilację brazylijską. uwielbiam pieszczoty tam bo dokładnie je czuję i jestem w niebie. mój mężczyzna też ją lubi jak jest taka wygolona ahhh

Gość prawictwo pospolite123
Nog nie trzeba golić , przeciez i tak nie ma tam wiele włosów.

Gość Pan Naturalny
Jak dla mnie to tylko plus, jak dziewczyna nie ma obsesji na punkcie depilacji

Gość prawictwo pospolite123
Wiele osób twierdzi , ze kobieta powinna mieć włosy tylko na głowie - ja sie z tym nie zgadzam

Gość Pan Naturalny
czarna_kotka666, fajnie że nie ulegasz obsesyjnie modzie