Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka z Sieradza

Kebaba by się zjadło albo jakiegoś hamburgera może być też zapiekanka.

Polecane posty

Gość Jolka z Sieradza

Kurcze pozamykane wszystko dziś!

Gość asdfgasdcv
wlasnie, tez mam ochote na zapiekanke

Gość Bruno z Na dobre i na złe
o tak chyba se sam zrobie zapiekanke

Knajpz i barz otwarte, nawet "Zabka" czynna, zatem lecieć możecie:D PS na dworcowych fast foodach zawsze znajdziecie takie rarytasy :) PS narobiliście mi smaka na McDonalda :D:D:D:D

Gość gość
spaslaki jedne nawet w wolnym dniu mysla by zezrec chemie

Żabka otwarta to lece pozdro wisienka

Gość gość
KEBABA zjadla bym xd

Gość amatorka_koneserstwa
ja dziś robiłam tortille :P

Spaślaki? Sorry, jestem chudzielcem a jem wszystko co popadnie i ciągle słyszę: "Aleś ty chuba, przytyłabyś".. :/ Aż mnie to do szewskiej pasji doprowadza:D Smacznego Bruno! Ja właśnie wróciam z Żabki, śmietanę i lody kupiłam:D

człowiek najpierw czeka na te wolne a jak jest to nie ma co robić,kupiłem se 4 piwka i tak jak ty wisienka lody zapiekanek nie było tylko jakieś pizze nie brałem,teraz siedze i myśle czy pić czy nie,bo bym se pojechał do kina nie byłem chyba ze 2 lata

Gość Olcia..
Ja kebab lubię ale taki w pieczonym nalesniku jak podpłomyk i z serem białym słonym tym greckim a nie mięsem i z papryką i ogórkiem i kapustą surową i cebulą posiekaną i sosem z jogurtu pietruszki i chilli żeby był ostry. Ale takie mało kto potrafi robić :( i tata mi robi jak chcem i go poproszę albo niespodziankę mi robi :) Bo mój tata najepiej umie gotować i ja mu pomagam i się uczę. Już fryteczki umiem :classic_cool: to się nie robi jak w mcdonaldsie. Oni wogule nie potrafią, tylko jajko umieją do rannych hamburgerów bo tak to nic nie umieją i ja tam nie chcę jeść. I barszcz też już umiem i kanapki i sałatę z sosem winegret :)

Gość Olcia..
A mój tata robi też najlepsze zapiekanki :) Umie na tysiące sposobów! Każdą inną umie i bardzo dobre są, mnie też nauczył jednej. Bierze się trzy kromki chleba, cieniutko smaruje masłem bo się roztapia i chleb jest mięki, cienko trzeba pokroić kiełbasę posypać pieprzem pokroić paprykę w paski i na to położyć, cieniuteńkie plasterki cebuli i ząbek posiekanego czosnku trzeba dać i posmarować musztardą rosyjską i przykryć plasterkami żółtego sera szwajcarskiego może być inny jak w sklepie nie było ale ten jest najlepszy i posypać znowu pieprzem i czerwoną papryką i wstawić do mikrofalówki tak by masło się roztopiło i ser zaczął ciągnąć w naszej ja ustawiam na 3 minuty na trzy kropki bardzo dobre są :)

Gość Gieniek w gomaczkach
Jolka najedz się bo w czwartek znowu Ci budy z zapiekankami i z kebabami zamkną!

Gość Jolka z Sieradza
No i sru wszystko zamknięte!

Gość gość
Idę na zapiekankę!

Gość gość
Wróciłem z zapiekanki!