Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość concik

sukienka-wesele

Polecane posty

Gość concik

Co myślicie o takiej sukience na wesele: www.lovelove24.pl/product-pol-20112-3604-1-Sukienka-lniana-na-suwak-typu-baskinka-lososiowy.html Koniecznie chciałam z baskinką więc znalazłam coś takiego, kolor chyba też taki neutralny także nie powinno być problemów z doborem dodatków. Tak w ogóle, co byście do niej założyły?

Gość gość
wiesz co ten kolor to jakis taki nijaki ale ja np. jesli bym miala taka sukienke z takim kolorem no to zaszalala bym z fryzura typu irokez do tego naprawde wysokie szpilki i mocniej pomalowane oko . bo jak zrobisz sobie loki czy prosta fryzure itd... to dla mnie bedzie nudaaaa..............

Gość ja damą,a ty rycerzem
Ładna sukienka i nadaje sie na wesele.

Mi akurat kolor się podoba, teraz jest moda na delikatne pastele. Z kolei przyczepiłabym się do kroju- jakis czas temu był szał na baskinki i chociaż ładnie podkreślają talię mi się szczerze mówiąc znudziły. Ogólnie sukienka niczego sobie;)

Gość gość
No niby ładna, ale ja bym się nie zdecydowała na lnianą. Ona po godzinie będzie cała pognieciona. Ja swoją znalazłam tutaj: http://shushu.pl/odziez-sukienki może Tobie też coś wpadnie w oko...

Gość gość
Już to wesele chyba się dawno odbyło!

Gość aniech tam
Ja teraz jestem w takiej potrzebie .Idę na wesele a na sukienkę zupełnie nie mam pomysłu

Gość gość
jezu, co to za oliwkowy koszmar? :/ i co to znaczy "ubrana"? sukienkę możesz założyć, ubrać można choinkę albo bałwana