Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana_niewiadoma

Wyjazd do pracy a chłopak, co robić?

Polecane posty

Co myślicie o wyjeździe do pracy a zostawieniu chłopaka samego w Polsce? Mam ofertę wyjazdu za granicę na wakacje, zarobić trochę pieniędzy i podszkolić język. Boję się zostawić go samego aż na 2miesiące, skąd będe miała pewność że zostanie i nie zrobi " skoku w bok"... pojechałybyście na moim miejscu? Dodam, że jesteśmy razem od roku

Gość gość
co to za chlopak ze go ciagle musisz pilnowac jak psa zeby nie zrobil skoku w bok???? buhahhaa

Gość gigi gigi
w takim razie nie jedź nigdzie i go pilnuj, bo jeszcze ci go któraś ukradnie!

Gość powiedzmy sobie szczerze...
Jak wyjedziesz za granicę to uruchomi się twój suczy instynkt i będziesz się puszczała jak głupia z murzynami, ciapatymi, hindusami, arabusami i kto tam jeszcze ci się trafi. Więc o chłopaka się nie martw. Martw się lepiej by badania na HIV i test ciążowy potem wyszły negatywnie :-)

Zdecydowałam się że pojade, bo przecież chłopak nie może mnie uzależnic, żebym siedziała w domu i nigdzie sie nie ruszała, ale jestem ciekawa zdania innych dziewczyn, więc za teksty w stylu puszczania się z murzynami podziękuje, bo znam siebie i wiem jak będe się zachowywać, a jak nie :)

Gość Smile..........
Ale głupoty gadacie. Mnie nie było pół roku w kraju. Nic głupiego nie robiłam, no ale niestety mój eks dogadzał sobie. Jeśli miałby Cię zdradzić to zrobi to nawet, jak będziesz w kraju;)

Gość ALA K
nie każda wyprzedzająca kobieta ma suczy instynkt - jeśli wjeżdżasz to uważaj na siebie szczególnie w tych busach co częstują cukierkami usypiającymi nic nie bież od nikogo bo faceci to świnie udaje taki kierowca że cię pilnuje ale tylko tak żeby cie poczęstować cukierkiem wykorzystać i zostawić z dzieckiem a ty nieświadoma jedziesz sobie dalej i myślałaś że spałaś w busiku;-/ nie martw sie o faceta tylko o siebie chyba że masz suczy instynkt to sama dasz\

Gość gość
ja mialam sytuacje podobno raz on wyjechal za granice i prawdopodobnie mnie zdradzil tak przypuszczam za dwa lata ja wyjechalam i go zostawilam ale nie zdradzilam go i teraz on ma zone a ja mam meza zupelnie innego:)

Gość ALA K
i tak trzymać dziewczyny szanujcie się nic nie wylatacie koło takiego co tylko patrzy żeby z inną chyba że tylko swoje najpiękniejsze lata na zastanawianie się czy może akurat zdradzi a taki za parę lat i tak zdradzi albo już zdradził. Daj spokój z tym zadręczaniem siebie zbuduj swoją niezależność bo później zostanie ci tylko patrzeć na to jak cię zdradza i nie będziesz miała wyjścia w końcu zajdziesz w ciążę o co do innej poleci chyba masz większe aspiracje nić latać za takim