Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Ona

Panowie co się z wami dzieje?

Polecane posty

Gość gość Ona

Coraz więcej topików jest na temat braku sexu w związku i to z waszej przyczyny? Mój to samo...już ponad dwa miesiące nic :O...odnoszę wrażenie,że ja nie jestem mu do niczego potrzebna.Wystarczy tylko telewizor,komputer konsola...Wieczorem zamiast się przytulić to film i spanie :O już mam tego dość...potem się będziecie dziwić jak zostaniecie sami.Kto by to wytrzymał :(

Gość Moh1
A w co gra na konsoli? Fifa 13?

Gość gość
Musisz zmienić faceta na normalnego.... np na mnie :-)

Gość Doświadczony przez życie
A ile można słuchcać tego waszego e-ee. Ciągłego narzekania na ból głowy, na krzywy uśmiech, na brak atmosfery? Ludzkość skończy jak mamuty. (Mamut do mamucicy -Mmmmm! a mamucica -M-mm. Mamut do mamucicy -Mmmmm! a mamucica -M-mm. Mamut do mamucicy -Mmmmm! a mamucica -M-mm. I tak wyginęły mamuty.) Jak facet zbyt długo słyszy to wasze "e-ee" to w końcu bierze sprawy w swoje ręce i już was nie potrzebuje do obniżania poziomu testosteronu. I staje się samowystarczalny.

Gość gość Ona
Tak lubię,i wkurza mnie to jak inni na mnie patrzą a ten nic :( jego koledzy cały czas mu mówią jaką ma super laskę.Ja nie potrzebuję tych ich zachwytów mam to gdzieś,ale skoro mój facet się mną nie interesuje w ogóle to chyba coś jest nie tak :O chodze tylko poirytowana przez to cały czas :(

Gość SW 1313
Bo babom to tylko jedno w głowie.

Gość gość Ona
Do Doświadczony---> ja narzekam tylko na to,że cały czas gra albo ogląda filmy a mnie ma gdzieś.To jego wiecznie coś boli,odwraca się d**ą i już chrapie :O

gość Ona a bierzesz sprawy w swoje ręce i próbujesz swojego faceta pobudzić czy czekasz na jego inicjatywę? piszę tu powiedzmy jako kolega a nie napalony na wirtualny sex pajac

Gość Moh1
Jak to?Ty np wieczorem mówisz mu że chcesz sexu a on idzie spać?

Gość gość Ona
Mówię mu--- dlaczego cały czas tylko grasz albo oglądasz,mnie masz gdzieś,zapomniałam już co to sex,mam dość takiego życia,chce normalnego faceta z którym można robić różne rzeczy a nie tylko oglądać głupie filmy :O

Gość gość Ona
Jak mam wziąć sprawy w swoje ręce skoro widzę że On już włącza film na sen :O a jak coś wspominam o sexie to mówi że go kręgosłup boli :O nie zamierzam się prosić :O

Jak swojąbabę zapędziłem w końcu do seksuologa, to tezsięskarzyła, że ja się niąnie interesuję, że jej nie przytulam, że nie zabiegam, że się nie staram. Sorry, ale przez ileś lat się starałem, zabiegałem i za każdym razem słyszałem "e-ee". Więc przestałem, bo jeszcze raz się pytam ile moszna?

Gość gość Ona
On nie wykazuje żadnej inicjatywy! od ponad 2 miesięcy nic,a może już nawet 3 minęły nie wiem dokładnie.To chyba nie jest normalne żeby facet tyle czasu nie miał ochoty :O

A jak go boli kręgosłup, to mu go rozmasuj. Może za duzo pracuje? Tyra chłop w fabryce od świtu do północy, puka młotkiem przez naście godzin dziennie, a ty chcesz, żeby jeszcze w domu trochę popukał.

Gość Moh1
Bidulka,ja bys byla ze mną to bym byl zawsze przy tobie. Twój chłop to bęcwał

Gość gość Ona
To rozumiem doświadczony,ale ja nie jestem jakąś pieprzoną księżniczką,ale też nie będę się prosić o sex skoro widzę że On już chrapie :O nie wiem jak mam z nim rozmawiać bo to zawsze kończy się mega kłótnią,nic się mu nie da powiedzieć ;O ja p*****le co za życie :(

Pewnie rano wstaje niewyspany i zanim na dobre się obudzi musi iść na szychtę. W fabryce zmianę zaczyna od wizyty w kiblu i spuszczenia z kija, bo właśnie się obudził. Wychodzi zmachany i nie ma siły pukać w domu, tylko zasypia. Ot, nasza rzeczywistość kapitalistyczna.

Gość gość Ona
Gówno robi,nie pracuje ciężko a jak by się poruszał to by mu na zdrowie wyszło.Ja wszystko rozumiem i ból i zmęczenie a nie takie wymyślanie...nagle go rozbolał kręgosłup jak mu dałam do zrozumienia czego chce :O

Gość Moh1
3 miesiące bez sexu? Ze mna to bys mogla kiedy tylko zechcesz.

no normalne nie jest... a czy przez ten cały czas z twojej strony były jakieś inicjatywy zaczepki itp? ja mam tak że zaczepiałem swoją kobietę starałem się rozgrzać a ona wręcz się wzbraniała stanęło na tym że mam to w du..e i idę spać dobranoc buźka pa... i tak w tym tkwimy gdyż mi się nie chce ciągle z tym walczyć spróbuj się postawić z drugiej strony czy patrząc jego oczami zawsze było ok czy ciebie zaczepiał a ty nie chciałaś. Może role się odwróciły? piszę jako kolega nie chce kopać leżącego ;-)

Gość gość Ona
Ale pieprzysz farmazony doświadczony :O

A wiesz jakie jest męczące robienie gufna? I warunki pracy trudne, bo cały czas w smrodzie trzeba siedzieć. :-P

Gość gość Ona
Nigdy w życiu nie było tak żebym ja nie chciała...widzę że On mnie totalnie zlewa i ja też wolę zacisnąć zęby niż zacząć do niego,skoro ogląda film to mu nie przerywam normalne,po filmie można by się pokochać to zanim się obejrzę chrapie :O i jak tu zaczynać w ogóle skoro widzę,że On ma TO gdzieś :O

Gość gość Ona
Jeśli chciałeś mnie rozśmieszyć to Ci się nie udało doświadczony :O

Gość gość Ona
Dziś np.ma wolne i siedzi wlepiony w monitor,od samego rana.I tak jest zawsze! jak mam nie być zła? :(

A nie możesz popsuć telewizora? Jak konsola podpieta też pod TVset, to masz go w garści. A na poważnie, w czasie gdy on ogląda film podejdź i zacznij robić mu loda. Jesli nie zareaguje lub wręcz odpędzi spakuj go, wystaw walizkę przed drzwi i powiedz, by wracał skąd przyszedł.

Gość gość Ona
Doświadczony nie ma takiej opcji chociaż uwielbiam robić loda ;) ale nie ma takiej opcji z tego względu,że gdyby chciał się zabawić to by nie włączał głupiego filmu :O nie będę się prosić...

Gość gość Ona
Chyba wczoraj był podobny topik,dziewczyna dwa lata w związku,a facet to samo co mój :O tyle że ja z moim jesteśmy ponad 10 lat a ta dziewczyna dopiero dwa i sex 5 razy na pół roku :O wtf?

to nie jest rozwiązanie zaraz robić loda... może akurat ta kobieta tego nie lubi? szczerze to jak będziesz mieć okazję zapytaj się jego wprost dlaczego unika sexu. Dlaczego jest apatyczny i ciągle nie ma na to czasu jest zmęczony. Ciekawe co Ci powie. po ile macie oboje lat?