Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Ona

Panowie co się z wami dzieje?

Polecane posty

We dwoje sztuką jest sie nudzić.Przecież każdy z nas potrzebuje minimum samotności wiec należy tak czynić aby druga strona tego nie odczuwała.Faktycznie kochas przesadza.;)

Jak aura dopisuje "szaleje" w ogródku.Najgorzej jest zimą odwiedza sie dzieci ,wnuczeta alezile można?Przecież synowym czy zieciom nie bede codziennie d*pska zawracał :D

Gość duch kłamie. Ogródek sprzedał
25.05.13 [zgłoś do usunięcia] duch cafe Ogródek dawno jest sprzedany ośla pało

Gość gość
aaa teraz jesteś niebieski :D

Tylko mi się nie zakoc**j we mnie, toż strata dla Twojego przyszłego byłaby nieoceniona:D:P:D

Gość gość
najpierw przez chwile byłeś pomarańczowy a potem stałeś się niebieski. Podobnie jak Klara: 0.05.13 [zgłoś do usunięcia] klara75 hm.... pomarańcz ze mnie zrobili??😭

sorry nie podrywam męzatek.;) Mówiłem do tej milusi co 4 lata temu miała 14 latek :D

Jak trafiłem??Przypadek.Pytałem etymologa o słowo łochyntol.Odpowiedział nic nie wyjaśniając.Wujek google podpowiedział :D

Teraz wsjo równo.Masz partnera,którego zapewne kochasz.Więc kłóciłoby się to ,nieprawdaż?:D

gość Ona--z pewnością po kilku latach też będziecie wspólnie mieć takie same myśli i odczucia.Tylko pomalutku :D:P:D

Gość gość
to poznaj mnie a zrobie Ci takie lizanko, że nie bedziesz pamietac jak ten Twoj ma na imie,...

Troche cierpliwości.Adekwatnie jest z Jukenem.Na razie jest mamisynkiem i żona musi sie dobrze natrudzić aby dojrzał.:DTeraz zamiast na konsoli zastepuje cafe.Wyżyje sie i bedzie zawsze z żoneczka:D Facet jest prosty jak budowa cepa.Należy go tylko nieco pokierować:D

Pamietaj,ze należy mu dać do zrozumienia ,ze sam do tego doszedł :D Będzie biegał reszte życia z głową w chmurach.TYlko nie zapeszaj bo wszystko pójdzie w łeb :D

Gość Doświadczony przez życie
Duchu, jednych czas zbliża i, jakby tak rzec: homogenizuje. Innych oddala. Wiem, że pierwsza opcja jest lepsza i społecznie oczekiwana, ale niestety, jesli para na poczatku jest zbyt zgodna z czasem ma tylko jeden kierunek: coraz dalej od siebie. Ja niestety, należę do tej drugiej grupy i tylko sięzastanawiam ile jeszcze wytrzymamy. Ja wytrzymuję, bo żal mi dzieci.

Doświadczony coś musiało zawazyć na takiej waszej relacji.Możliwe wczęsniejsze niedomowienia skumulowały się teraz.:(

Czyżby zazdrość wkroczyła do Twojego pozycia??Najwieksze szkody czyni.:(

Przykre to co piszesz doświadczony,ale tak jest :( dzieci szkoda wiadome że jak się da coś naprawić,to się naprawia do skutku.

Doświadczony bardzo dyplomatycznie sie wyraża ,sądzę ,ze wie bardzo dobrze dlaczego tak nastapilo.

On nie ma takiego odruchu,żeby się przytulić,pocałować,a jak On nie chce to ja też nie będę się miżdżyć i nadskakiwać jak jakaś nastolatka,ale czasem widuję na ulicy czy gdzieś,jakieś pary które się czule zachowują wobec siebie a my tylko w biegu i w biegu :(