Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Ona

Panowie co się z wami dzieje?

Polecane posty

Gość gość Ona
Bo rozmawiała z nim(z szefem),dał mi telefon do ucha bo tamten się pytał jak zrobić lasagne.

Gość gość Ona
Pytałam się go czy ma kochankę i jej dogadza skoro ze mną nic :O pytałam się też czy gejem nie jest,ale oczywiście awantura z tego tylko...

Gość błahy
buhaha a może szef zaprosił twojego na tą lasagne :D :P i będą razem....

Gość gość Ona
Może :P

Gość błahy
idź na miasto.... poderwij faceta, chatę masz wolną ;)

Gość gość Ona
Mieliśmy też poważne problemy,myślałam że mu coś to da do myślenia a tu nic :O

Gość jjkajdkajdkjkk
autorko a kim byłas i co robiliscie jak się z nim poznałaś ?

Gość gość Ona
błahy ja nie z tych...nie puszczam się jak mam problem :)

Gość błahy
🖐️ miłego wieczoru :)

Gość gość Ona
Kim byłam? nastolatką jeszcze,mieliśmy po 18 lat jak się poznaliśmy

Gość błahy
za kilka lat będziesz miała żal do siebie, że tego nie robiłaś nie do mnie że tak tobie podpowiadałem ;)

Gość jjkajdkajdkjkk
no i jak spędzaliście czas , wolny, co robiliście ?

Gość gość Ona
Wzajemnie :) ja jednak zostaję w domu,wino otworzę i tyle.Boże Ciało to i knajpy pozamykane.

Gość gość Ona
Głównie na imprezach,domówkach,na świeżym powietrzu.Jak to zakochane dzieciaki

Gość jjkajdkajdkjkk
chodzi mi o relacje między tobą a nim , kiedy się kochaliście , kto miał inicjatywę , co robiliście , jak go podniecałaś itd

Gość viki1976
z moim też jest coś nie tak bo pomimo że ja uwielbiam sex i eksperymenty w łóżku mój jest tradycjonalistą i wierzcie albo nie on nie zrobił mi jeszcze minetki, myśli że jak wejdzie to mnie wystarczy nawet do końca nie wie jak rozpalić kobietę, rozmowy i inne nie działają na niego

Gość gość Ona
W tedy to był spontan,człowiek tylko szukał intymności,i bycia razem.

Gość gość Ona
viki no widzisz prawie to samo.Mój minetkę mi zrobi jak już dojdzie do czegoś raz na ruski rok....

Gość jjkajdkajdkjkk
bo był ciekawy ciebie a ty jego , teraz to jak oglądany w kółko serial , który zna sie na pamięć , łatwo zwalić winę na niego ale ty też masz pewnie w tym swój udział często piszą tu panienki ,że nie wiedzą czemu on nie chce się z ną kochać , mimo ,że ona robi w łóżku wszystko co chce ale tu właśnie chodzi o to żeby robić coś czego on nie spodziewa się , coś innego niż zawsze , nie zgadzać się na to co on chce , przynajmniej na początku :)

Gość viki1976
lepiej raz na ruski rok niż wcale. Jak byłam w poprzednim związku to moge z ręką na sercu powiedzieć żę to był udany sex bez względu na porę dnia czy nocy. Jeżeli to nie jest twój mąż to nie wiem czy będzie coś aby was uratowało jeżeli on tego nie chce

Gość jjkajdkajdkjkk
i jeszcze jedno nie możesz być dlaniego przyjacielem i kumplem on musi mieć swój śiwat i ty swój dużo dziewczyn proóbuje być bardzo blisko swoich facetó , myślać , że jak się kocha to powinno sięmówić wszystko i o wszystkim rozmawiać , to zabija namiętność

Gość Doświadczony przez życie
Sama sobie odpowiadasz i znajdujesz rozwiązanie problemu. Wyprowadź się do mamusi, żeby znowu musiał kombinować jak się do ciebie dobrać. Bo jak ma podane na talerzu to mu nie smakuje.

Gość gość Ona
Ja nie mówię że nie jestem bez winy,ale nie leże jak kłoda,tylko skoro widzę że On kolejną raz tylko film i film,nie przytuli się ani nic to co mam robić.Nie będę się prosić o sex,ja lubię różne eksperymenty nieraz włączaliśmy jakiś film ero i było fajnie,ale to ja zaproponowałam.On nigdy nie ma na nic pomysłu...

Gość gość Ona
Kiedyś zaproponowałam zabawę z dildem i straponem ale nie posmarowałam żelem i teraz on ma do mnie pretensje, że mu odbyt rozerwałam.

Gość gość Ona
Tak doświadczony żebyś wiedział jak go wywaliłam z domu to przez miesiąc skamlał i wypisywał smsy jak to się zmieni bla bla a ja durna uwierzyłam bo nie chcę niszczyć tak długiego związku.On twierdzi że nie wyobraża sobie życia beze mnie,ale jak jestem obok to mnie traktuje jak powietrze,żarcie dobre ugotuje,posprzątam i luz ma :O

Gość gość Ona
Nie jest mi łatwo,ciągle proponuję coś nowego ale on się na nic nie godzi. Ostatnio przyprowadziłam do domu dwóch kolegów,stworzyliśmy czworokąt,to później miał żal,że ciągle był r****ny w d**ala a on sam wsadził tylko raz i tylko dlatego, że nasz piec przebiegał do kuchni po jedzenie więc go złapał i zapiął.

Gość gość Ona
To wyżej to podszywka :D

Gość jjkajdkajdkjkk
to nie ma polegac na tym że ty coś proponujesz on się musi domyslać , że ty tego chcesz i odwrotnie musisz go wkurzyć weź na przykład tą jego konsolę kiedy będzie grał i przerwij mu , jak się wścieknie to stań przed nim , i powiedz no i co mi zrobisz ??

Gość jjkajdkajdkjkk
zrobilas blad najpierw trzeba bylo zwykly wibrator mnie wibrator w dupie roizluznia a dopiero potem wkladam strapona