Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa nimfa

lubię mężczyzn niegrzecznych, czy wy też tak macie

Polecane posty

Zakładając, że panna Cię w ogóle nie zna to jej nastawienie będzie zależeć od wrażenia jakie zrobisz. Ale nie przejmuj się, jak ja pierwszy raz odezwałam się do mojego faceta uznał mnie za wariatkę ;)

Ja lubię, jak mój uporządkowany i kulturalny mąż jest cholernie niezdrowo niegrzeczny... w łóżku :D

Gość gość
To dobre jest "a co ja będę tłumaczyć ?" Jak nie potrafisz to chociaż się przyznaj.

Ostatnio na forum odgrzali jednego kotleta o tym jak to piękna, delikatna dziewczyna której "dobrze z oczu patrzyło" szła za rękę z bad-boyem. Skąd wiedzieli, że to bad-boy? Ano miał irokeza...i zaraz się prawiczki zleciały by narzekać jak to porządni mężczyźni są samotni, a kobiety wybierają duuupków. Urocze, nie?

irokez to jeszcze ujdzie ale jak ktos jest łysym s*********m typu bears to odrazu wiadomo ze panny za taki szaleją

Cream - ja mam "pana typu bears" (tylko mnie to określenie irytuje?) i co w związku?

Bo my nie lubimy "porządnych mężczyzn" tyko jakichś wytatuowanych, pracujących, zaradnych, kochających, troskliwych degeneratów :P

Gość gość
Ja uwielbiam blizny u faceta,im wiecej,tym lepiej. Z wypadkow i innych, na twarzy rowniez :)

Mnie nie przeszkadzają...no chyba, że ktoś ma bardzo jasną skórę (blizny są wtedy różowe...)

Gość gość
niegrzeczny pluje niedołężnym sąsiadkom w twarz