Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwod po pol roku

Polecane posty

Gość gość

najpierw slub po paru mies znajomosci,zmiana nazwiska,teraz rozwod po pol roku.nie moge patrzec ludziom w robocie w oczy,wiem ze beda gadac,jeszcze wiekszosc nie wie ale jak wroce do swojego nazwiska beda wiedziec wszyscy,nie chce mi sie zyc

Gość gość
nie przejmuj sie,skad mogłaś wiedzieć,ze tak Ci się ulozy.... a ile z nim bylas?? i czemu taka decyzja?moze jeszcze sie pogodzicie?

Gość a jaka była przyczyna rozwodu?
Nie myśl o innych, w pracy najwyżej sobie trochę poplotkują. To twoje życie, masz prawo je sobie ułożyć i być szczęśliwa! Zawsze znajdą się jakieś wredoty... pewnie wiele przeszłaś. Musisz sobie na nowo ułożyć życie. Nie powinno się wiązać kilka miesięcy znajomości, ale trudno. Być może żałujesz, ale młoda jesteś, weź się w garść, w dzisiejszych czasach wiele par się rozwodzi... A to że po pół roku, to przynajmniej oszczędziłaś sobie wiele nerwów, bo nie ma sensu tkwić na siłę w toksycznym związku. :)

Gość gość
znalam sie z nim 7 miesiecy:(slub byl z głupoty,czystej glupoty:(nie pogodzimy sie,rozwiodlam sie 3 dni temu:(

Gość gość
wszyscy beda mnie uwazac za nienormalną,zreszta jestem nienormalna

Gość gość
To właśnie brak odpowiedzialności u młodych.Szybki ślub,a potem pójść po najprostszej linii - rozwód! A gdzie porozumienie, kompromis? Przeżyłam z moim mężerm 44 lata, rozłączyła nas śmierć męża! Dlaczego nie napiszesz jaki jest powód rozwodu? Co wcześniej nie widziałaś wad swojego partnera? Ogarnij sie trochę kobieto!😠

Gość gość
ale przecież spełniłaś marzenie każdej idotki z kafe, żeby się w kiecce przelecieć. Bo przecież bez ślubu to tylko szmaty z facetami są, bez ślubu to nie związek i inne tego typu brednie. Więc nie narzekaj. Sama go wybrałaś więc sama jesteś sobie winna.

Gość gość
wiem,w dodatku jestem ze wsi,bedzie tyle gadania ze nie wiem robic

Gość gość
Jeśli będziesz się przejmować tym co inni powiedzą, to niedługo wszyscy cię "zjedzą"...to twoje życie i miałaś prawo robić z nim co chcesz, jeśli ci się nie ułożyło z mężem nic na to nie poradzisz ale najmniej powinno cię interesować co inni o tym myślą....niech sobie ludzie gadają skoro to sprawia im przyjemność:)

Gość Wróżka Azelia
prowo, 3 dni temu sie rozwiodła lol a wy głupie gęsi doradzacie lololll

Gość gość
to nie jest prowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
sprawy rozwodowe potrafią trwać kilka miesięcy...

Gość Wróżka Azelia
o tak? a który sąd sie zajmował twoją sprawą? który wydział?

Gość Bolek Zdun
typowa polska kobieta myśli sobie tak, że lepiej zostać rozwódką na papierze z nazwiskiem męża niż niż starą panną z nazwiskiem rodowym i koleżanek będzie milion i będą współczuć co chwilę popijając kawę

Gość gość
sad rejonowy wydzial cywilny,po wyslaniu pozwu dostalam pismo po 2 tyg na sprawe 27 maja,wiem ze to blyskawicznie,ale to lepiej

Gość gość
a do nazwiska swojego wroce

Gość Bolek Zdun
i co teraz po rozwodzie, zaczniesz szaleć i brykać ?

Gość Wróżka Azelia
a widzisz jaka głupia jesteś, bo tylko sądy okręgowe przeprowadzają rozwody prowo = potwierdzone. temat do kibla

Gość gość
to ciekawe bardzo bo ja mialam w rejonowym,zreszta jak uwazasz ze to prowo to spadaj tak bede szalec,stracilam wszystkie oszczednosci przez meza i jego rodzine,nie mam nic,mam tylko prace ktora moze sie niedlugo skonczyc i wstyd i ludzkie gadanie i zal i wstret do siebie ze bylam taka glupia

Gość gość
az popatrzylam z ciekawosci na pismo i faktycznie sad okręgowy

Gość gość
akurat moja kumpela rozwiodła się nawet szybciej, bo zaledwie 4 miesiące po ślubie i też rozwód orzeczono na pierwszej rozprawie. O ile obydwoje są co do tego zgodni, to rozwód wcale nie musi ciągnąć się miesiącami

Gość gość
i ona tez wziela nazwisko meza przy slubie?gdybym nie wziela tego nazwiska pieprzonego to nikt by nic nie wiedzial,a tak najpierw komentowanie ze slub tak szybko,teraz ze rozwod:(

Gość panna stara..
i dobrze ci tak szmato :classic_cool:

Gość gość
prosze,pocieszcie mnie,tak strasznie sie boje tego gadania jak to sie wyda,niektorzy dopiero co sie dowiedzili ze slub wzielam a tu juz rozwod,nie moge wytrzymac sama ze soba

Gość gość
niech ktos cos napisze

Gość gość
Jak będą plotkowac za towimi plecami to to zwyczajnie olej, w koncu czego nie słyszysz to cie tak nie wk.. Jesli ktos zapyta wprost, z ciekawości np., to próbuj jakos zażartować- "biliśmy rekord krótkiego małżenstwa", swiersziłam,ze moje nazwisko łądniejsze itp