Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo62067

MIELNO czy Pobierowo ???

Polecane posty

Gość lolo62067

Wakacje tylko gdzie??? ja z mężem dwójką dzieci i brat z dziewczyną

Gość gość
wspolczuje bratu z dziewczyna, powinni miec luzackie wakacje a tu bachory beda ryja darly hahaha, oby wam jeszcze pogoda nie dopisala

Gość gość
mielno polecam

Gość Bruno z Na dobre i na złe
nie byłem w Pobierowie a polecam Mielno Sopot i Krynice Morską ewentualnie Władysławowo ale ludzi ful

Gość gość
nie bylam w mielnie, ale pobierowo odradzam.

Gość prawictwo pospolite123
jak to sa małe dzieci ponizej 10 lat to moze wybrać do miejscowosci Rowy - duzo atrakcji tam jest dla młodych

Gość prawictwo pospolite123
Nad morze to najlepiej jechac na poczatku Sierpnia .. w Lipcu woda jeszcze nie zdaży sie nagrząc

Gość gość
wybrałabym Pobierowo, bo tam mam tani nocleg Dom Wczasowy Pobierowo przy Piastowskiej

Gość gość
byłam w ubiegłym roku i w Pobierowie i w Mielnie. Do Mielna jeździłam dosyć czesto. Teraz jest tam wieczorami zjazd młodych łebków. Każdy jeden lezie z piwskiem w łapie, a potem połowa ląduje na plaży. Zwłoki zalegają do rana. W Pobierowie byłam po raz pierwszy i bardzo mi sie spodobało. Owszem, plaża wąska, ale ładne, energetyczne centrum z fulem fajnych knajpek i sklepików oraz część spokojna, zalesiona.

Gość gość
Ja byłam kilka razy w Pobierowie i byłam zadowolona. Plaża ładna. Jest gdzie pospacerować. Bardzo mi się tam podoba i bardzo chętnie tam każdego roku wracam. Noclegi w Pobierowie znalazłam na http://otonoc.pl/noclegi-Pobierowo

Gość gość
jak się nazywa ten dom wczasowy przy piastowskiej pobierowo ? czy chodzi o pokoje aga przy piastowskiej 8?

Gość gość
Mielno jest super na imprezy i wyjscia, a Pobierowo wole na wakacje z dziećmi. Kiedys jezdzilismy do Mielna, ale od paru lat do Pobierowa, bo dzieciaki wola :) Pobierowo ma duzo atrakcji, mozna je na znalezc na tripadvisor https://pl.tripadvisor.com/Attractions-g652063-Activities-Pobierowo_Western_Pomerania_Province_Western_Poland.html Zawsze tu jezdzimy do bajkowy las - www.bajkowylas.eu Fajny pensjonacik dla dzieci i rodzin

Gość mooooon
Mielno jest jak krakowska Anna, zniszczy każdego. :D Pobierowo. Moja bliska rodzina rokrocznie spędza tam wakacje i sobie bardzo chwalą. :-)

Gość gość
Mielno to kupa ludzi, chłosta i raj dyskotek - dla brata z dziewczyną w sam raz na wyszalenie się. Jeśli chodzi o rodzinne wakacje to lepsze Pobierowo zdecydowanie. Atrakcji nie brakuje i blisko Rewal.