Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaojaoja

Mój były chce wrócić??

Polecane posty

Gość ojaojaoja

Proszę o poradę! Rozstałam się z chłopakiem 5 miesiący temu, on o tym zdecydował - powód wypalenie. Wypalił się po dwóch latach pięknego związku... Na początku nie mieliśmy kontaktu, potem powolutku był coraz częstszy, a teraz on dzwoni i pisze codziennie!!! Kocham go ciągle i chciałabym, żeby do mnie wrócił, ale już wyszłam z tego stanu kiedy leżałam i wyłam i nie chciałabym narobić sobie złudnej nadziei... Co ja mam teraz robić, liczyć że ten kontakt z jego strony to próba ponownego zbliżenia się do mnie i powrotu (ryzykując, że jednak znów się odsunie i znów będę musiała się od niego odzwyczajać i płakać) czy sama kontakt ograniczyć "na wszelki wypadek", siebie nie przyzwyczajać znów do jego obecności w moim życiu, a jemu pokazać że musi się nieco wysilić, bo nie jestem na każde zawołanie? Aaaaa nie wiem co robić, boję się bardzo ponownego cierpienia, a tak chcę żebyśmy znów byli razem :( Mamy po 24 lata

Gość asc
sprobuj moze z nim spedzac czas bez zobowiazan jako para znajomcyh zobaczysz jak bedziesz sie czula

Gość gość
pokaż mu że musi się postarać, w ten sposób dowiesz się czy naprawdę mu zależy czy chce odnowić znajomość z braku laku

Gość ojaojaoja
No dobra, to wychodzi że na koleżeńskiej stopie i nie dopuszczać zbyt blisko... Nie bać się, że się przyzwyczaję i potem znów mu się odwidzi i będę przechodzić wszystko od początku? :( Strasznie się boję bo to był ogromny ból który trwał wiele miesięcy, z drugiej strony co innego mi zostaje... Mogę urwać kontakt i do końca życia myśleć co by było gdyby :( Albo się zdystansować... i czekać na jego ruch... ale przecież to on dzwoni i pisze a nie ja, no nie wiem co robić.

Gość ojaojaoja
może ktoś jeszcze?...

Gość Calineczka83
Byłam 4 lata z mężczyzna, bylo bardzo roznie. On wciaz wymagal a ja tylko staralam sie w dziwny sposob mu przypodobac. Dostrzegl, ze dominuje i ma wladze nade mna i zaczal totalnie olewac, jak podjelam temat to powiedzial, ze potrzebuje miec czas tylko dla siebie wiec zrozumialam, ze sie rozstajemy na dobre, na zawsze...Szybko poznalam nowego, wspanialego, szanujacego mnie mezczyzne, spotykalismy sie...az tu nagle po 3 miesiacach rozkwitu nowego zwiazku wkroczyl do akcji moj byly partner zaplakany, ze mnie kocha i nie wie jak mogl mnie tak traktowac i prosi o wybaczenie, przyszedl z pierscionkiem, wysylal roze, przynosil kolacje pod moj dom, wino, dobry perfum, bielizne...w koncu uleglam manipulacjom i stwierdzilam, ze 3 miesieczny zwiazek nie moze sie rownac z 4 latami, wiec tamtego dobrego czlowieka odstawilam i wrocilam nieswiadoma co bedzie....do bylego partnera. Poczatkowo byl ok, bo czuwal nad moimi kontaktami z "nowym" kolegom, jak zorientowal sie, ze znow sie zaangazowalam to dopiero sie odegral, zaczal ponizac mnie przy naszych rodzinach, znajomych, wyzywal od k...., ze on potrzebowal czasu na prace a ja zrozumialam zle i go zdradzalam, wyzywal, podnosil reke, przepychal. Na sam koniec po roku przepychanki stwierdzil, ze zaluje powrotu bo nic sie nie zmienilam wiec sie rozstalismy. Drogie Panie od 4 miesiecy jestem sama, mam tak dosc wszystkiego, ze mam dosc zycia, nie wracajcie do bylych, jesli serce Wam podpowiada, ze to nie ta osoba...bo mi podpowiadalo, ze nie mam wracac a ja uleglam prezentom i szkoda mi bylo straconych lat, teraz jestem wolna i zniechecona do zycia i w ogole zwiazkow!

Gość gość
Autorko bądź ostrożna.Ja podejrzewam dwie opcje: pobzykał sobie inne mięsko ale mu się znudziło lub przeciwnie-na razie nic nie wyrwał i chce ciebie jako zapchaj dziurę do czasu gdy na horyzoncie nie pojawi się coś ciekawszego.Poza tym pamiętaj o starej dobrej zasadzie-nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody...

Gość Calineczka83
"Odsmażony kotlet już tak nie smakuje" :)

Gość gość
Nazywam się Lilian N.This to bardzo radosny dzień w moim życiu, ponieważ z pomocy Dr.saguru świadczył mnie pomagając mi mojego byłego męża z powrotem z jego magii i miłości zaklęcia. Byłem żonaty przez 6 lat i to było tak straszne, bo mój mąż był naprawdę oszukuje mnie i szukał o rozwód, ale kiedy natknąłem Dr.saguru email w internecie o tym, jak pomógł tak wielu ludzi, aby ich ex powrotem i pomóc mocowania relationship.and aby ludzie byli szczęśliwi w swoim związku. I wyjaśnił swoją sytuację do niego i zasięgnąć jego pomocy, ale moim największym zaskoczeniem powiedział mi, że będzie mi pomóc w moim przypadku, a jestem tutaj teraz obchodzi, bo mój mąż ma całkowicie zmienić na dobre. On zawsze chce być przy mnie i nie może nic zrobić bez mojej obecnej. Jestem bardzo cieszy moje małżeństwo, co wielkie święto. będę dalej zeznawał w internecie, ponieważ Dr.saguru jest naprawdę prawdziwy czar pudru. Czy potrzebujesz pomocy, a następnie Skontaktuj LEKARZA SAGURU TERAZ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com On jest jedyną odpowiedzią na swoim problemie i czujesz się szczęśliwy w swoim relationship.and jego również doskonały w 1 Love SPELL 2 WIN ex powrotem 3 Fruit of the łona 4 PROMOCJA SPELL 5 zaklęcia chroniącego 6 BUSINESS SPELL 7 dobrą pracę SPELL 8 LOTTERY zaklęcie i SĄD CASE czar.

Gość gość
ojaojaoja---w podobnej sytuacji i ja bylam,zerwalam z chlopakiem-zaraz innego mialam,Juz na drugim spotkaniu mnie w******* ale tojuz nie bylo to ale i tak sie z nim bzykalam ,caly czas o tamtym myslalam a zwlaszcza jak mnie posuwal bo tamten to dymal mnie rowno i dlugoTesknota za popszednim rosla a to dlatego ze doslam do wniosku ze dobrego ogra odrzucilam . Pewnego dnia zadzwonilam zeby przyszedl i pogodzilam sie z nim i w pierwszy wieczur znow przerznieta bylam tak jak chcialam a tego mi caly czas brakowalo,a moja szparka odrzyla i tylko sie slinila Teraz juz tego bledunie popelnie, bo dobry meski sprzet to cos jest wart i trzeba go szanowac i w pchizde ladowac a nie z domu wywalac

Gość gość
Animals ❤

Gość gość
Mając moim kochankiem powrotem była największa rzecz, która mi się stało w tym tygodniu, jestem z Miami na Florydzie i nie był wielki czas, od kiedy mój kochanek postanowił zadzwonić do naszego relacjom rzucić .. ale nigdy nie wiedział, że nie było jeden potężny rzucający czar o nazwie E-mail: dreyamumiracletemple@gmail.com~~HEAD=dobj którzy z jego pomocą rzucania zaklęć jest w stanie przywrócić złamaną związek. Muszę powiedzieć, że z pomocą dr.Iyamu moim kochankiem, który był w pośpiechu, aby zakończyć nasz związek okazuje się jedną błagając mnie, żeby go zaakceptować wciąż wydaje się być wszystkim dla mnie cud. Do prawidłowego potwierdzenia tego, co właśnie powiedziałem wszystko po prostu trzeba zrobić, to skontaktować się e-mail: driyamumiracletemple@gmail.com i jego numer telefonu komórkowego +2348161551291

Gość Laila37
Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki ,jesli bedzie sie staral i faktycznie mu zalezy i jest wam pisane to bedziecie razem .Na razie traktuj go po przyjacielsku.

Gość gość
Jeśli chcesz, aby Twój Ex kochanka, żona lub mąż tyłu proszę i porady kontakt świetny lekarz. Ojenga za pośrednictwem e-mail greatojenga@yahoo.co.uk, bo on ma prawo do ponownego zjednoczenia podziale stosunków w ramach miejsca na 48 godzin, tak jak zrobił dla mnie. Udało mu się przywrócić mój kochanek, który zostawił mnie na jeden rok z jego potężny miłości czar i teraz żyją szczęśliwie. Świetny lekarz Ojenga jest naprawdę potężny i wie jak zrobić swoje zadanie doskonale. Jeśli nie dla niego mogłem nie wyobrażam sobie, co by się stało. Mój ex był zawsze podnoszenia argumentu ze mną i był zawsze bije mnie. Zaczęli zachowywać się dziwne i śmieszne i zostawił mnie dla żadnej przyczyny, dla innej dziewczyny. Myślałem, że nadzieję, że już nie było. Szukałam pomocy w Internecie i natknąłem się na świetny lekarz Ojenga. Widziałam, że tak wiele świadectw o nim. Byłem zachwycony i skontaktował się z nim na jego e-mail i powiedział mu, co było dzieje. Roześmiał się i zapewnił mnie uspokoić, że on mi pomoże i że mój ex wróci prosząc mnie. Powiedział mi, wymagania i zrobiłem tak jak polecił mi, bo nie mogłem go zobaczyć osobiście. Zrobił jego pracy i zaklęcie dla mnie, i w czasie 48 godzin, mój ex wrócił, przepraszając po prostu jak on mi mówił. Zrobiłem trochę i wróciłem mój związek. Było warto. Dzisiaj oboje na żywo razem i jesteśmy jeszcze więcej miłości niż jak używamy do być przed wyjazdem. Kontakt świetny lekarz Ojenga na własną pomoc. Specjalizuje się również w ciąży pisowni i wiele więcej możesz skontaktować się z nim na greatojenga@yahoo.co.uk

Gość gość
Dobry dzień, każdy jestem Brook sonia, chcę podziękować panu dr Ogagu, który wykorzystuje jego magiczne moce, aby przywrócić mojemu mężowi z rąk innej pani, po trzech latach małżeństwa z mężem Joshua. On postanowił zostawić mnie i moje dzieci na inną kobietę. Kiedy przeglądałem jeden dzień po południu zobaczyłem post o tym dr Ogagu, byłem z nim, byłem tak szczęśliwy, jestem taka szczęśliwa, jestem taka szczęśliwa, jestem w tobie zakochany . Ogagu pomaga mi bez zarzutu. Mój przyjaciel, jeśli przeczytasz mój artykuł i masz ten problem, skontaktuj się z DR Ogagu o pomoc ............... Jeśli chcesz rozwiązać ten problem, skontaktuj się z nim 1) Jeśli chcesz żonę bez żartu bez CS 2) Potrzebujesz dobrej pracy lub promocji w Twoim miejscu pracy 3) Jeśli chcesz ur ex z powrotem 4) Jeśli chcesz zajść w ciążę 5) Jeśli nie chcesz, aby twój mąż rozważył 6) Czy chcesz, aby kobiety / mężczyźni biegły za tobą. 7) Jeśli chcesz zatrzymać rozwód. 9) Masz też lekarstwa na leczenie 10) Jeśli chcesz, aby Twoja firma rozwijała się 11) Jeśli szukasz dobrej pracy Więc skontaktuj się z Dr. Ogagu Zdrowe HIV i AIDS INFORMACJE DODATKOWE DR Ogagu Telefon: +2347084812404 NUMER WHATSAPP: +2347084812404 E-mail: dr.ogaguspellsolution@outlook.com

Gość luiza

Byłem tak przygnębiony, kiedy mój mąż zostawił mi inną kobietę po tym, jak byliśmy małżeństwem przez 5 lat. Próbowałem poprosić go, aby do mnie wrócił, odmówił i powiedział, że nie ma już dla mnie uczuć po tym całym poświęceniu, którego dokonałem ponieważ go kocham, cały czas mnie bije, a jednak cały dzień trwa i płaczę. Stałem się smutną kobietą po tym, jak przeszliśmy wszystko razem, po całej miłości, którą dzieliłem w przeszłości, nie wyobrażałem sobie życia bez niego, ponieważ moja miłość do niego była nieoceniona w handlu z jakiegokolwiek powodu. Pewnego dnia, kiedy przekraczam Internet, Widziałem wiele komentarzy na temat możliwości przywrócenia byłego chłopaka i postanowiłem go zobaczyć, kontaktując się z nim, a ja natychmiast odpowiedziałem i wyjaśniłem mu, przez co przechodzę, powiedział mi, że druga pani używa voodoo, więc tak zostawił mnie dla niej, pomimo mojej troski o niego i obiecał mi pomóc odzyskać mojego kochanka, a także pomóc mi, stawiam mu mylące czary, walcząc z powrotem w przyszłości, iw najkrótszym czasie wszystko się zaczęło, ponieważ obaj wiedzą że zdał sobie sprawę, że nigdy nie został dla niego wyprostowany i że za pięć dni mój mąż był w moim domu, czekając, aż wrócę z pracy, a kiedy zaczął mówić, że jest mu przykro, nigdy nie wiedział, co go czeka. dziękuję doktorze osagiede, jestem teraz szczęśliwy z moim mężem i wszystko idzie teraz gładko. skontaktuj się z doctorosagiede za każde zaklęcie zemsty i zaklęcia z powrotem lub uzdrowienie za jakąkolwiek chorobę taką jak rak i HIV poprzez doctorosagiede75@gmail.com powodzenia

Gość jeanette

Mając tak wiele w moim sercu, jestem tutaj, aby wyrazić się na temat tego, jak ksiądz kubala uratował moje małżeństwo przed rozwodem. Ja i mój mąż mieliśmy pewne nieporozumienia i rozdzierało to nasze małżeństwo na tyle, na ile mój mąż szukał rozwodu. Więc nie mam innego wyjścia, jak pójść do internetu, aby znaleźć rozwiązanie mojego problemu. To właśnie tam natknąłem się na szczegóły księdza kubali i na to, jak pomógł wielu ludziom, przywracając tam związek. Skontaktowałem się z nim i za mniej niż 3 dni mój mąż odwołał papiery rozwodowe. Teraz ja i mój mąż mieszkamy razem w pokoju. wszystko dzięki świątyni kubala za uratowanie mojego małżeństwa przed rozwodem. dane kontaktowe księdza kubali są za pośrednictwem poczty elektronicznej: (priestkubala@gmail.com) dzięki za to, co dla mnie zrobiłeś.

Gość Franka Mauro

To najwspanialsza rzecz, jakiej kiedykolwiek doświadczyłem w swoim życiu i muszę podzielić się tym wspaniałym świadectwem. Moje podziękowania kieruję do wielkiego dr Isikolo za poświęcenie czasu, aby pomóc mi rzucić zaklęcie, które sprowadziło mojego męża z powrotem do domu, który nagle stracił zainteresowanie mną po miesiącu zaręczyn, ale dziś jesteśmy szczęśliwie małżeństwem z jednym dzieckiem i jesteśmy bardziej szczęśliwy niż nigdy dotąd, byłem naprawdę zszokowany i zdumiony, kiedy mój mąż uklęknął błagając o przebaczenie i dla mnie, aby przyjąć go z powrotem .. Naprawdę brakuje mi słów i radości i nie wiem, jak wiele przekazać moje uznanie Wy, dr Isikolo, jesteście Chrześcijanami, aby przywrócić zerwane stosunki. bardzo lubił pomagać ludziom osiągnąć ich pragnienia, znaleźć prawdziwą miłość, odzyskać swoich byłych kochanków, powstrzymać obraźliwe związki, znaleźć sukces, przyciągnąć szczęście, znaleźć bratnie dusze i nie tylko, skontaktować się z nim dzisiaj i pozwolić mu pokazać cuda i zdumienie jego Miłości System pisowni. Dostarcza wyniki w najlepszym wydaniu podczas rzucania zaklęć, wyślij e-mail na adres: isikolosolutionhome@gmail.com Możesz również Whatsapp / Viber go na +2348133261196

Gość Ana Filip

Jak mogę wyjaśnić to światu, że jest człowiek o imieniu DR ISIKOLO, który pomógł mi przywrócić mojego byłego kochanka i przywrócił moje łono. kiedy cała nadzieja została utracona .. Ja i mój kochanek jesteśmy małżeństwem od 7 lat bez żadnego szczęśliwego dziecka. dopóki pewnego dnia nie zrozumiemy, ponieważ nie mogłem mieć dla niego dziecka, więc postanowił żyć ze mną z powodu innej kobiety, byłem tak smutny i sfrustrowany, że nie mogłem nawet jeść, dopóki pewnego dnia nie przeglądałem przez Internet, gdzie zobaczyłem kobietę o imieniu Jessica, która zeznaje o rzucającym zaklęcie, zadzwoń do DR ISIKOLO, który pomógł jej przyprowadzić męża, więc postanowiłem spróbować skontaktować się z rzucającym zaklęcia DR ISIKOLO, więc wyjaśniłem wszystkie moje problemy DR ISIKOLO i on powiedział mi, że nie powinienem się martwić, że pomoże mi rozwiązać mój problem, że mój kochanek wróci do domu do mojej największej niespodzianki w ciągu zaledwie 48 godzin mój mąż zacznie do mnie dzwonić i błagać o przebaczenie byłem tak zaskoczony, że wróciliśmy ponownie jako mąż i żona, całe moje podziękowania należą się DR ISIKOLO, nie martw się więcej DR ISIKOLO jest tutaj, aby ci pomóc. email: isikolosolutionhome@gmail.com lub Whatsapp / Viber on +2348133261196

Gość Monia

Nie wracaj!!!!! Juz raz Cię zawiódł w postaci tego że powiedział Ci ze nie wie co czuje i że się wypalił... Jaka masz pewność czy nie odwali ci tego numeru za jakiś czas?? Ja bym nie wracała.. Będzie się bawił tobą 8 twoimi uczuciami... Taki facet jest niestabilny emocjonalnie... Ja bym nie wracała i szukała kogoś innego.. Mój mezus mi tak co 2 lata robi... Teraz już nie zrobi bo ja w końcu odeszła, ileż można, człowiek nie jest zabawka 

Gość Antonela Matko

Jestem tak wdzięczny DR ISIKOLO za to, co zrobił dla mnie. Na początku myślałem, że to oszustwo i myślę, że robię dobrze, ale kiedy zdecydowałem się z nim skontaktować, powiedziałem mu o swoim problemie, który roześmiał się i powiedział mnie, że wszystko będzie dobrze w ciągu 48 godzin, więc postanowiłem spróbować, w którym skontaktowałem się z nim, powiedział mi, że powinienem usunąć wszystko nauczone z mojego umysłu i być szczęśliwym, Naprawdę drugiego dnia dostałem telefon od ktoś płakał, a ja zdecydowałem się zapytać, z kim rozmawiam, nazwał swoje imię Richard i byłem zszokowany zapytałem go, co się stało, powiedział, że jest mu naprawdę przykro z powodu tego, co mi zrobił od 3 lat za odejście ja sam. Że powinienem mu wybaczyć, że mi to wynagrodzi. Więc powiedziałem, niech przyjdzie, co zrobił, kiedy nadchodził. Dostał mi nowy samochód i powiedział, że powinienem mieć dostęp do swojego konta, udowodnij mi, że nigdy mnie nie opuści na nic, teraz jesteśmy kupieni razem, a my zamierzamy świętować to Boże Narodzenie w dowolnym kraju, który wybiorę, na który przygotowujemy. Teraz jesteśmy razem i on nie może się obejść beze mnie przyjaciele są tak zadowoleni z DR ISIKOLO, że przywrócę szczęście do mojego życia. com Możesz także WhatsApp go na +2348133261196

Gość Hey

Chcę tylko szybko poradzić każdemu, kto ma trudności w jego związku z kontaktem z Dr.Agbazara, ponieważ jest on jedyną osobą zdolną do przywrócenia zerwanych związków lub zerwanych małżeństw w terminie 48 godzin. ze swoimi duchowymi mocami. Możesz skontaktować się z Dr.Agbazara, pisząc go przez e-mail na adres ( agbazara@gmail.com ) LUB zadzwoń / WhatsApp mu na ( +2348104102662 ), w każdej sytuacji życia znajdziesz siebie.