Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeny marie

SEKS we wczesnej fazie ciązy.. Pytanie do WAS kafeforumowiczki :)

Polecane posty

Gość jeny marie

Dziewczyny.. Stało się.. Zobaczyliście dwie kreski na teście.. Ciąża. I teraz moje pytanie : Kochacie się z swoimi mężczyznami we wczesnej ciąży? - lub w ile czasu po informacji o ciąży odbył się Wasz pierwszy seks? :)

Ja przyznam szczerze ze z pocztakiu nie wiedzialam o ciazy a kochalismy sie tego dnia naprawde ostro, i jedynie w pozycji na jezdzca poczulam ze cos mi jakos inaczej tam w srdoku :D kilka dni po tym wykonalam test okazalo sie ze jestem w cia, byl to 6 tc ciazy OM a dokladnie 4 tydz i 6 dzien liczac od teoretyczej daty zaplodnienia. Jesli nie masz przeciwskazan to kochajcie sie spokojnie, dzidzia jest solidnie zabezpieczona przed penetracja :) Ja akuratnie zaraz po tym jak wykonalam usg musialam brac leki na podtrzymanie gdyz nie wiedzac o ciazy oddalam krew jako honorowy dawca krwi i zaczelam plamic.. i w razie wu bralam d*phaston od 6 do 12 tc, potem juz wszystko bylo ok, korzystajcie poki mozecie :D ja teraz jestem w 30 tyg i uwierz mi na slowo nie kazda pozycja jest juz dla mnie dogodna :)

Gość kikiii
Kocham sie od razu i to non stop! Na poczatku ciazy mialam taka ochote, ze maz nie wyrabial.

o wlasnie hormony tez swoje robia :D do 20 tyg z hakiem moglam sie kochac non stop niemalze jak nimfomanka :D a teraz ? nie za bardzo mi sie chce :P moze tez ze wzgledu na brzuszek oraz brak dogodnej pozycji :/

Gość kikiii
podlej kwiatki - misjonarska, ale maz na Tobie nie lezy. Mistrzooostwoo.

Gość kikiii
Powodzenia i milych doznan. Ja uprawialam seks jeszcze w dniu porodu :D.

no moj nie wiem czy na tyle by byl az odwazny, czasami teraz ma delikatne opory bojac sie ze nas ''uszkodzi'' :P

Gość gość
ja przez całą ciążę uprawiałam seks praktycznie codziennie... w dniu porodu może sie nie kochalam ale dzień spwdd owszem. ;D

Mnie lekarz kazał odczekać do 12 tygodnia bo byłam po poronieniu. Ale potem już normalnie, choć raczej bez szaleństw.