Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiii

prezerwatywy do tabletek anty albo anty bez wytrysku w srodku

Polecane posty

Gość kikiii

Dziewczyny, czy wy w większości używacie prezerwatywy do tabletek antykoncepcyjnych? Albo przy tabletkach nie pozwalacie facetowi spuszczac sie do srodka? Coraz wiecej takich tematow na kafe, az zaczynam sie bac, bo sama biore tabletki. TYLKO tabletki z wytryskiem we mnie. A wy takie superwyzabezpieczane...

Gość kikiii
Up

Gość la madame czkawka
I tak już jesteś bezpłodna, a niebawem dostaniesz raka jajników. Możesz już przestać łykać to świństwo.:classic_cool:

Gość kikiii
Nie pytalam o wykrycie u mnie nowotworow, tudziez ocene tego, jak sie zabezpieczam. Zadalam konkretne pytanie i oczekuje konkretnych odpowiedzi.

Gość gość
stosuję tabletki antykoncepcyjne wiele lat, dobre 15 lat z przerwami na dwie upragnione ciąże. Nie stosowałam nigdy innych dodatkowych zabezpieczeń! mąż zawsze kończy we mnie. Do tego stosowałam różne leki podczas choroby, miałam grypy żołądkowe, zdarzało mi się zapominać wziąć tabletkę...w ciążę nieplanowaną nie zaszłam. Nawet chcąc zajść w ciąże i nie stosując wtedy antykoncepcji musiałam parę miesięcy poczekać na upragnioną ciąże

Gość gość
ja tez biore tabletki i dodatkowo gumki albo przerywany...nie ufan samym tabletkom

Gość kikiii
Ja w lutym urodzilam syna. Mialam problemy w pologu z obfitymi krwawieniami, wstrzyknieto mi Depo Provere profilaktycznie - antykoncepcja w zastrzykach. To jest na 3 miesiace. Po dwoch miesiacach wzielam na zakladke tabletki i zaczelam uprawiac seks bez gumki po 9 pierwszych dniach ich stosowania. Moge byc spokojna?

Gość kikiii
Up.

Gość zabezpieczaj się z głową
Jeśli myślicie, że wpis z: 30.05.13 nie jest sponsorowany przez lobby farmaceutyczne to się grubo mylicie! 😠

Gość kikiii
Nie jest. Bylam zla, ze mi to podali, bo po Depo Proverze mialam nieustanne plamienia, co bylo uciazliwe.

Gość kikiii
Aha, piszesz o kobiecie, ktora stosowala tabletki przez 15 lat? Nie wydaje mi sie, zeby bylo to sponsorowane przez lobby farmaceutyczne, ale moze.

Gość gość
Witam, mam pytanie. czy od 1 tabletki drugiego opakowania jestem zabezpieczona?

Gość kikiii
Tak :-)

Gość kikiii
Tez mam takie zdanie, ale duzo dziewczyn zabezpiecza sie dodatkowo.

Gość kikiii
Upupup

Gość gość
jest jeszcze npr nie jest to kalendarzyk i jest skuteczne i darmowe minusem ze niekture dni trzeba sie powstrzymac a plusem poznajesz własne ciało i jego reakcje

Gość gość
gdy brałam tabletki to nie uzywalismy gum bo ufałam partnerowi ze nie bedzie mnie zdradzał i ze nie narazi mnie na hiv

Gość gość
dla mnie to debilizm. jak już się używa gumek, to po jaką cholerę się truć hormonami?! na kafe, to albo debilki co stosują stosunek przerywany albo paranoiczki..

Gość kikiii
Stosunek przerywany nie jest antykoncepcja.

Gość kikiii
Wklejam to tu, bo na innym temacie nikt mi nie odpowiedzial. Hej! Taka sytuacja... Uprawialam seks w gumce, ale raz zdarzylo mi sie "pomajdac tam" palcem, ktory byl wytarty ze spermy, ale wilgotny. Nie wkladalam go sobie do srodka. Pozniej przyjelam zastrzyk antykoncepcyjny. Za dwa miesiace wzielam na zakladke tabletki. Przed wzieciem zastrzyku nie wykluczylam ciazy, bo bylo na to za wczesnie. Koncze pierwsze opakowanie tabletek Qlaira (je sie je bez przerwy, jest ich 28 w opakowaniu). Przyjelam druga ciemnoczerwona tabletke, po ktorej powinien byc okres, ale go nie ma. W 15% cykli przy Qlairze okres nie wystepuje. I tak sie martwie i schizuje. Myslicie, ze powinnam zrobic test czy to przesada? Panicznie boje sie ciazy, bo urodzilam dziecko w lutym tego roku i nie wyobrazam sobie na razie byc w kolejnej ciazy.