Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowa24@

wypadanie włosów po nafcie kosmetycznej??

Polecane posty

Mam problem. Od niedawna używam nafty kosm. do włosów. Wszystko było by fajnie ale przy zmywaniu specyfiku z głowy wypada mi zastraszająca ilość włosów. Czy u kogoś stosującego naftę pojawił się taki problem???

Gość gość
wypadają, bo nafta eliminuje najsłabsze włosy, które i tak miały wypaść

Gość gość
nie, ja bym odstawiła. Raczej jestem za opcją, że ta nafta plącze ci włosy i stąd taki efekt.

Gość Siuup
Najwyraźniej nafta podrażnia Ci skórę włosów/mieszki włosowe i przez to je osłabia i w konsekwencji wypadają ;/ Odstaw naftę bo skoro Ci nie pomaga to po co ma pogarszać ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
ha ha eliminuje najsłabsze czyli jak wiekszosc jest poniszczonych 70 % wypadnie rewelacja łysina zostanie po uzyciu efekt zniewalający!!!!

Gość gość
MI NAFTA ROBIŁA DOKŁADNIE TO SAMO! plątała włosy, nie mogłam w ogóle ich rozczesać, ciągnęłam jak szalona i pojęcia nie masz ile włosoów zostawało na TT ! przestałam jej stosować. chociaż gdy kiedyś robiłam kurację na włosy seboradinu z naftą kosmetyczną właśnie to się dobrze spisało, no ale tam nafta była dodatkiem więc .... teeraz na wypadające wlosy stosuję jakiś balsam seboradinu przeciw wypadającym włosom i póki co jestem bardzo zadowolona, powstrzymał to jesienne lnienie <3