Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam oszukana przez faceta z internetu. Przyszedł brzydal :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem glupia i naiwna? na to wygląda...pisalismy ok 5 tygodni, zdmziwilam sie ze TAKI Z***BISTY facet do mnie napisal, nie chcial seksu, byl oryginalny, po prostu ideal...o takim marzyłam. Potem kontakt sie urwal. Myslalam, coz pewnie poznal lepsza ode mnie. I tak po 3 miesiacach napisal ktos do mnie na gg...chcial sie spotkac, wiec sie umowilismy. Przejrzalam archiwum, to byl on. Przedwczoraj bylo spotkanie, strasznie sie zestresowalam...chcialam juz odwolac i uciec...no i przyszedl KTOS...podal mi reke...czesc to ja Kamil. Wygladal ZUPELNIE INACZEJ, tzn byl minimalnie do niego podobny do tego z fotki, ale jednak inny. Myslal ze sie nabiore? albo to bylo zaplanowane, ze zapomne jak wygladal i nie zauwaze? Spotkanie bylo beznadziejne, bo prawie nic nie mowil tylko sie usmiechal, probowalam podtrzymywac rozmowe. Dzis napisal smsa czy mam czas po weekendzie...eh nie odpisalam

Gość gość
czyli fajny facet ale dla tego, że nie jest modelem go skreślasz?

Gość gość
gimgowno i jego dylematy czesc xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx {śpioch]

Gość gość
Gdzie ona napisała, że fajny facet? no i żadnej inicjatywy na spotkaniu, ja bym się zawinęła szybko stamtąd....

Gość gość
😴

Gość gość
trzeba bylo prosic o rozmowe na skype

Gość nie rozumiem tego dziewczyny
dobrze ,że cię nie zg****ił razem z 4 ma innymi :P jest to nierozsądne umawiać się z innymi facetami przez internet , ja osobiście słyszałam ,jak laski spotkało coś strasznego :( a to dziewica co szukała kogoś na pierwszy raz i bardzo żałowała , facet miał podjechać na spotkanie , mieli umówić się , pójść do jakiegoś hotelu ale finał był inny , przyjechał gość ale był nie sam a z kolegami dresiarzami ... no i skorzystali z okazji, w biały dzień pannę wywieźli za miasto , laska została brutalnie zgwałcona .. potem pobili i wyrzucili jak śmiecia.. sprawa sprzed 2ch lat

Gość gość
nie rozumiem - jesteś niedorozwinięta? Setki tysiecy ludzi w pl chodzi na randki z internetu. Kazdy wie, ze trzeba sie umawiac w miejscu publicznym a nie hotelu :D twoja historia jest strasznie naciągana, ja slyszalam ze ufo wylądowalo pod sejmem...

Gość gość
nie rozumiem tego dziewczyny H Dziewczyna miała fajny swój pierwszy raz bo grupowy też bym tak chciał z kobietami :P

Gość gość
a moja c*pka domaga się penisa

z drugiej strony osoby bardzo atrakcyjne, obydwojga plci, an ogol sciegle kogos przyciagaja bez siedzenia w internecie;-) wiec skad to oburzenie ze ci w interenecie sa sredni - ze to druga liga, oczywiscie zdarza sie roznie - sa i wyjatki itd. - ale mowie o tenedencji...