Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brahmin

Boskie ciało - głosowanie

Polecane posty

Ja mam boską wątrobe. To jedyne wyjaśnienie cudu jakim jest fakt, że do tej pory ją mam i trzyma się całkiem nieźle:P

Gość @a@
Jak wcześniej napisałam ja też ją lubię i szanuję

Gość gość
Wszędzie tylko Socha,Mucha,Cichopek :O tutaj Ala,Zielonka,Vii :O dosyć już mam :(

Gość uważaj duchu!
miszcz_kozery=eMski

Gość gość
Same zakladaja temay i pod pomarancza nawzajem się wyzywaja a pozniej pala glupa i zwalaja na facetow. Styl pisania Zielonki jest latwy do rozpoznania.

A kto to jest eMski??:D Bo ja nie wiem..a bym chciała wiedzieć. A tak w ogóle, to wszystkie kobiety są boskie😴 I wcale nie piszę tego, żeby podbudować swoje ego! Tak jest i tyle. gdyby tak nie było, nie dyskutowalibyście tak namiętnie i wręcz nieustannie o nich :P :D ;) Mężczyźni są różni, kobiety są różne, gusta są różne a zatem jedynym spójnikiem jest różnorodność. ;) I to właśnie za nią wszyscy wdzięczni powinni być, bo dzięki niej nigdy nie jest nudno;) Nooo zaliczyłam wypowiedź godną odznaki złotego mohera i pójdę sobie chyba :P:D

Gość gość
Ala jest przecienta ani brzydka ani ladna,zakonczmy temat Alki,jeśli ktos uwaza inaczej to ma do tego prawo,ocena urody jest kwestia subiektywna.Mi d**y nie rozerwalo jej zdjecie.Skonczmy raz na zawsze.

Gość gość
chyba nie wiesz jak Ala wyglada

Gość gość
Dla ciebie moze być osmym cudem swiata a dla mnie jest przecietna,naogladalem się w zyciu duzo pieknych kobiet i takie jak ona wg mnie gina w tlumie.Rozumiem,że dla ciebie jest piekna,dla mnie nie jest nikim rewelacyjnym.Siedze na forum od paru lat i widzialem sproro zdjec i uwazam,że było wiele wiecej ladniejszych od Alicji.

Gość @a@
Iskierka cudo ty moje normalnie nasz rację. Nigdy nie czułam się nie bosko ale fakt każda z nas jest wyjątkową kobietą na swój sposób i albo to inni zaakceptują albo nara

Gość gość
Otoz Ala ma nieprzecietna urode bo nie polska a jak ktos mowi ze jest przecietna to nie widzial jej i tyle ;)

Cukruś, anim ja boska ani miss:D Ale dziękuję 😘 Wiecie, jak to jest tak naprawdę? W zależności od tego komu jakie zdjęcie się wyśle, tak i opinia kształtowana;) Ty Cukruś dostałeś akurat to aktualne:D Znaczy najbardziej aktualne na dzień wysłania;) Ludzie się zmieniają. Nie do końca, ale jednak;) A wrona mym zdaniem jest zajeeeeebyyyysta!:classic_cool:;)

Gość gość
Co ty duchu masz z ta wroną? Ala to nie jest wrona :D

Gość gość
A jakka to jest Polska uroda ?:D Czeszki sa blondynkami a polki maja zroznicowana urode,sa albo blondynki albo brunetki prawie jak wloszki.Mi akurat podobaja się brunetki a Alicja nie ma w sobie niczego szczegolnie ja wyrozniajacego,wiec nie wiem o co ci chodzi?

Iskierko ;) Ja wiem co mówię :)Ty wiesz co mówisz :) A reszta niech myśli co chce ! Ręce które leczą :)

Gość gość
Jeśli w ten sposob probujesz wyciagnac ode mnie info to już napisalem,przecietna,d**y nie rozrywa.Widzialem na cafe duzo ladniejsze.

Gość gość
Po tym co się tu dzieje stwierdzam że mało osób do zaufania na tym forum i chyba zastanowiłabym się 10 razy zanim podesłałabym komukolwiek moje zdjęcie

Gość gość
tacy znawcy,nagle każdy wie jak Ala wygląda :D a dlaczego się nie zalogujecie? bo to bujda na resorach jest :D

Ręce, które leczą? Ciekawie, ciekawie...:D A jest jakiś język, który leczy?:D:P ;) Mykam! Branoc!

Gość gość
nic sie nie dzieje ludzie gadają byle gadać nie ważne czy widzieli cz nie

Gość gość
Nie ma co gadać Juken i tak wszystko potwierdził

Gość gość
Przypominam, ze tematem tej zażartej dysputy jest ciało i jego potencjalna boskość a nie uroda, która określa głównie subiektywny odbiór atrakcyjności twarzy:P Rozumiem, że chodzi o boskośc w rozumieniu estetyki i w antycznym a nie np paleolitycznym stylu (czyli ideałem nie jest Wenus z milo...czy gdzie tam znleźli ten pierwowzór gumowych lalek z czasów przedhistorycznych):P] ­ W związku z powyższym mam pytanie. Czy jakas pani pretendująca do tytułu panteonicznej uprawia jakowyś sport oprócz kafemaratonów?

Gość gość
Ala jezdzi na snowbordzie nieraz w zimie wspominala

Gość gość
i na zumbe

Gość gość
kazdy sport niesie ryzyko ze soba