Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafarafa26

ciąża czy nie ciąża? problem...

Polecane posty

Gość fafarafa26

Hej dziewczyny, pytanie zadam bardzo oklepane ale mam problem a dostęp do ginekologa z dnia na dzień rzadko jest możliwy. Zwykle mam bardzo regularne cykle a teraz miesiączka spóźnia mi się już 4 dzień.Nie zdarzyło się tak co najmniej od roku. Ciąży niby mogę się spodziewać, bo w okolicy dni płodnych miałam "niebezpieczny" stosunek z mężem, a płodność mam bardzo wysoką (zaszłam w pierwszą ciążę 2 lata temu podczas pierwszego w życiu nieprzerywanego stosunku. Dzisiaj zrobiłam pierwszy test i nie było nawet śladu tej ciążowej kreski, wczoraj po stosunku miałam brązowe plamienie, dzisiaj po stosunku było z kolei krwawienie-czerwona, świeża krew i ostry rwący ból od pachwin, bioder ale nie taki skurczowy jak w czasie okresu. Byłam pewna, że to okres wzięłam 3 tabletki ibupromu :-/ ale krwawienie ustało. jeśli jestem w tej ciąży to będę się bała czy nie wyrządziłam dziecku szkody przez ten lek....a jeśli to nie ciąża to co????? Po leku przeszedł ból i krwawienie, mam tylko dyskomfort w podbrzuszu. Ciąży nie planowałam, nie jest mi do końca na rękę ale jeśli już jest to nawet się ucieszę, mąż też będzie bardzo uradowany. Kobietom, które mogą mieć dla mnie jakieś rady będę bardzo wdzięczna, do lekarza oczywiście pójdę ale nie wiem czy jutro mi się uda, jak znam życie to przyjmie mnie dopiero po weekendzie, a na izbę przyjęć ...sama nie wiem.

Gość fafarafa26
podnoszę

Gość fafarafa26
hej proszę o poradę

Gość fafarafa26
mogłam napisać że zdradzam męża z teściem a moja siostra ma dziecko z kuzynem to zaraz dostałabym tysiące odpowiedzi. Szkoda że moje pytanie na nie nie zasługuje