Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Uwaga, odważyłam się i zrobiłam to! wrzuciłam fote na bloga :D

Polecane posty

a oglądałeś dzisiaj ? laska zamiast pukać się z gościem głowiła sie na wizji co zrobić z portfelem :classic_cool:

np pod koniec roku 1990 mogłam wyglądać jak dziecko z reklamy pieluszek dada (czyli być na takim etapie rozwoju) :classic_cool: mogłam być zarodkiem a mogłam już być dziewczyneczką z za - paukami :classic_cool:

oczywiście żartuję z tym wiankiem :classic_cool: nie zadaję tak nieuprzejmych pytań 😭 bandziorku karateko - bylam w 1990 już na świecie ...chociaż wolę wierzyć w to,że nie byłam :) nawet teraz nie wiem czy jestem? czy ja istnieję?! :( czy Wy istniejecie? czujecie sie jakoś?

Gość jestem_hardkorem
Czkawka chcesz pogadać na skype? Oczywiście pokazujemy ryje do kamerki... rozmawiasz czy wymiękasz? :classic_cool:

moglabym pogadac, ale nie o tej porze, poza tym jakiej jestes płci i jakie masz zamiary? kiedys gadałam z typami jeden z czatu - bał sie pokazac ryja, drugi z innego czata, prezyl miesnie grubas jeden :O nie ufam Polakom :(

nie liczyłam :P poza tym tu każdy może pisać co chce, możesz napisać,że nurkowałeś w rowie marsjańskim albo że jesteś prawiczkiem a w realu umierasz na kiłę :O 😭 także... ee 13 lat piękny wiek! też miałam okazję to przeżywać niestety później, ale lata 90 i tak pamiętam! masz 36 lat i już 2 dzieci? :)

komu ufam nie wiem ... a najgorsze jest to,że CMM chce ze mną gadać na skypie też :O a ja sie wstydze :O :( zobaczy mój pokój i mnie w piżamie :O

ale to ja Ci napisałam,że jesteś chory psychicznie? :classic_cool: a nie jesteś? zachowujesz się w sposób niejednostajny co jest charakterystyczny dla kobiet, więc albo jesteś kobietą albo psychiczny :classic_cool: co jest gorsze? :classic_cool:

i kogo ostatnio podkoorwiles albo w jaki sposób? :classic_cool: a uważasz,że ja jestem zdrowa psychicznie? :classic_cool: i czy można nazwać mnie trollem?

o urodzie :O oo to podziwiam, mnie tematy tak nudzą,że nawet nie jestem w stanie sie podszywac... mnie bawi podszywanie sie pod znane osoby :D no i głupie prowokacje, ostatnio (anonimowo) przekleiłam swoje stare, słabe prowo i wszyscy łyknęli :D chyba sporo świeżych użytkowników jest teraz? dziwne tematy :D a który był najdziwniejszy? :classic_cool: no mam bekę, po to tu jestem :)

to już :) ja mam 2x lat i nie mam ani jednego dziecka ... w zasadzie zabawne, masz dzieci i zakładasz takie tematy :D

Gość Bandziorek...
Chyba Pani nie wierzy w to że to moje tematy:o.

nie wierzy nie wierzy :P brew mnie swędzi 😭 :O :( a czemu się upiłeś? byłeś na procesji? :) no fakt, najlepiej podszywać się tam gdzie ludzie są poważni :D świeżaki pojawiły się tuż przed zmianą na gorsze...ktoś nawet założył o tym temat,że teraz dużo nowych i wszystko łykają jak pelikany :D albo nie wiedzą co to OzP albo jak zrobić emotki.

Gość Bandziorek...
Nie znam się z Panią Czkawką na Ty, więc piszę tak jak mnie wychowano. Po prostu jestem dobrze wychowany:D

możemy być na Ty, chyba,że różnica wieku przeszkadza :P a w moim przypadku Pani to nie jest tytuł grzecznościowy -pani- tylko imię. Chciałabym mieć na imię Pani i noszę się z zamiarem pójścia do urzędu i zmiany imienia oraz nazwiska. Tak samo jak Bodo Kox tak i ja mogę mieć (chyba) dowód a w nim Pani Czkawka :) to jest takie moje marzenie :)

Gość Bandziorek...
Nie przeszkadza:)...miło mi:) Więc skoro masz takie marzenie, to dla mnie zawsze już będzie Pani...Panią Czkawką:)

a mnie po piwie :O albo chce sie spać albo jestem zalana w trupa albo boli mnie głowa :D po innych alkoholach jeszcze gorzej :D :O to dobrze,że nie bywasz, ja też staram się jak najmniej (nawet miałam się odciąć potym jak dostałam bana dożywotniego :O :O :😡) a jednak ciężko :( :O

Gość Bandziorek...
Dobranoc Pani Czkawko:) Czas na spoczynek, jutro na 24h do pracy:)

olej? hmm czyli sam gotujesz?nie można napędowego użyć ? ja sie nie znam na kulinariach :( :O

24godzinna praca? :O a jakaż to ? oo wspolczuje, trzymaj sie 🌼 mi sie marzy 4-6 godzinny dzień pracy w dalekiej przyłości :D

Gość Bandziorek...
Jestem strażakiem:)

olej do głowy :D pamiętam kiedyś były jakieś kawały o tym w mojej katolickiej wspólnocie w czasach fascynacji Arką Noego :D a to dziewczyna Ci gotować nie może? albo kolega? :D mi koleżanka gotowała a kiedys nawet jakiś obcy koleś :D

strażakiem no no :classic_cool: nie pisz więcej, bo jeszcze się ...napalę :( 😭 serio strażak mega męski zawód :classic_cool: zjeżdżasz po takiej rurze czy to tylko w filmach takie rzeczy się dzieją? wiesz piłam żubra a czy żubrówkę? pewnie też... ?

gwiazdy kafe przepadły ? myślałam,że kitrają się na jakimś niepozornym topie :classic_cool: a może tez mają bana? :D ja dostałam w ubiegły czwartek nie wiem za co, bo nie pisałam kilkanascie godzin, nagle wchodze patrze - ban :O musze przez proxy pisac :O :O :O i tak od tygodnia serio podoba Ci sie Jeremi? :classic_cool:

Gość zastanawia mnie czy kropki dzi
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

: Pani Czkawka ( ilość tematów: 533, ilość postów: 7866) -- wiesz to zoobowiązuje :classic_cool: chociaż jakbym zobaczyła wyniki ze wszystkich nicków również pomarańczowych to bym sie chyba załamała :O 😭 inni pewnie już wygrywają życie :classic_cool: hmm to zakładałes sobie konto na fb z mejlem kafeteryjnym? :D chyba jakiś fake? ja też mam takie konto, nawet jacyś ludzie tam do mnie pisali ale nie wiedziałam o co chodzi :D :D

tylko,że tamte bany na IP były zwykle 3 dniowe i same "przechodziły" :D a teraz mam już tydzień i nie znika :D :D :O :( naprawdę masz takie marzenia? :D fajnie, wojownik, ja jakbym była facetem to chciałabym chyba zasłynąć z romansów i skandali jak Markiz de Sade albo inny Casanova? czyli na dzisiejsze czasy jakiś pedzio pewnie :(