Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Uwaga, odważyłam się i zrobiłam to! wrzuciłam fote na bloga :D

Polecane posty

e tam historia życia raczej historia przegraństwa :( ile mogłam zrobić pożyteczych rzeczy w tym czasie...może infomatyk zobaczył ile postów nabijam ile godzin siedzę i stwierdził,że jedyne co może dla mnie zrobić to mnie zbanować :( a ja? wyrzucają mnie drzwiami i wracam oknem 😭 nie ma dla mnie ratunku. jak to pojedynczych ? podobno jakiś król jechał przez las i cały las był usiany palami z głowami turków i ten król to zobaczył i się załamał ...ogólnie smutne to troche...chociaz muzulmanow jakos mi nie żal :(

kurde mialam pisać ważną pracę a siedzę na kafe :O boję się,że zawalę semestr :O o może mi rozwikłasz zagadkę, czy pewien koleś z uczelni sie na mnie obraził? spytał mnie czy jest w moim typie, a ja mu że nie wiem (zdjecia niewiele mi mowily a na żywo go nigdy nie widziałam) ale ,że jest fajny i mądry ogólnie cool. i chyba sie obraził? :O obraziłbyś się za coś takiego? :O

a potem wrzucił jeszcze kilka fot i okazało się,że jest przystojny i dwie koleżanki które go widziały też mówiły,że bardzo atrakcyjny :O pewnie był świadomy swojej atrakcyjności a ja mu takie coś wypaliłam :O :O :D :D

nie znam tej historii niestety, ale byłoby czadowo gdyby tak właśnie się zdarzyło - wszystkie rządy by sie zmówiły i nakazały muslimom opuścić Europe :) a propos jeszcze lat 90-tych to nie pamietam by juz wtedy były takie problemy..a przeciez migracje już były

oo to niezle :O a z drugiej strony miał sie ze mną spotkać, wyraziłam taką chęć, gdybym zobaczyła go na żywo to mogłabym oceniać, a on w końcu nie chciał sie spotkać. Tzn pytal czy sie spotkamy i nic poza tym...byłam mila. :O Mam nadzieję,że mnie olał bo posuwa inną :classic_cool: a nie dlatego,że jestem wariatką :( 😭

jednak przypominam sobie jakieś wzmianki o Karolu Młocie z lekcji historii! fatnazjowałam wtedy o wielkim oceanie albo oceanarium z rybą młotem :D rekinem młotem, rybą z lampką na głowie i rybą piłą :D ekscytowały mnie te ryby :D :D historia niestety nie :( :O

bardzo konserwatywne :classic_cool: szczególnie kobiety, które konserwatywnie nadstawiają ciapkom :( bo jaki to on przystojny i egzotyczny... :O i coraz wiecej sie z nimi rozmnaża, to samo z Murzynami - "zrobie sobie dziecko z Murzynem, bede mieć mulaciątko, bedzie grało w reklamach i tv" :O u mnie na uczelni jest sporo takich własni arabów i turków, wszystkie laski ich konsekwetnie spławiają :D :D nawet ostatnio z kol obadalysmy jednego goscia, ma taką urodę bardziej jak Żyd :classic_cool: ale stwierdziłyśmy że i tak nie warto bo to Turek :O :O :O 😠

nie no on nie ma dziewczyny, ale mówię,że wolę sobie tak wyjaśnić jego zamilknięcie, w końcu zagadał mnie na fejsie a kto tak postępuje? tylko typowi podrywacze :O to nawet dobrze..mogłam mu jeszcze bardziej pocisnąć, że nie jest w moim typie :D w zasadzie to jakiś psychol - w rozmowie wydał mi sie inteligentny i bardzo miły, cieply, a jak na fejsa wrzucał jakieś foty albo statusy to same przekleństwa :O :O

nie wiem jak wyglądasz, musiałabym odpalić fotki i jeszcze sie napalę i popłaczę,że takie ciacho mi umknęło 😭 :classic_cool:

no dobra, po wnikliwej analizie antromorfoporfomorolicznej stwierdza się co następuje: nie występują ślady ciapatości,włosy mają zdrowy,słowiański miedziany połysk, nos i uszy z budowy drobnokostnej, usta w kształcie ust rasy kaukaskiej, kształt oczu zbliżony do naturalnego, wysokie położenie ucha w stosunku do nosa może wskazywać na semickie pochodzenie :classic_cool: ale nie musi :D jedyny niepokój może wzbudzać gęste owłosienie głowy oraz oczu niespotykane w naszej strefie klimatycznej gdzie dominują zakola i łysiny, ale ogólnie , jest dobrze :classic_cool:🖐️

Gość .brand.
Kim Ty do diaska jesteś? siedzę na kafe już z 8lat i pierwszy raz widzę Cię na kafe :|

kurde "owłosienie oczu" ale popłynęłam :D :O nie no serio serio nie wygladasz jak ciapaty, zreszta nie liczy sie wyglad a prawdziwe pochodzenie, bo np. na uczelni mam małego knypka, o jasnych włosach i oczach, zagadał do mnie po angielsku, myślałam że to jakiś z Danii może typek a on...z Turcji :O także trzeba być naprawdę czujnym

może siedzisz nie na tym dziale co trzeba? :classic_cool: do diaska :D tak mówił Zorro :( z japońskiej wersji Zorra, Diego Vegas, mój ideał faceta gdy miałam 4-6 lat :(

Gość .brand.
To świetnie, że przywołałam wspomnienia z dzieciństwa, ale w dalszym ciągu nie wiem skąd ta pseudo sława, którą tak usilnie starasz się budować.

Gość .brand.
Nie, Przemek nie jest brandem :) romansujcie sobie dalej, mam nadzieje, że już na Twoje idiotyczne posty nie wpadnę ;)

slunzok? moze to sossss? :classic_cool: Ty nie miałbyś śmiałości ? :classic_cool: a na kafe wszystkie laski wyrywałeś :P ale wiem to nie to co fejs. jeszcze zagadać do przypadkowej, ale do kogos z uczelni? :D to moje ryło było tak tragiczne,że już nie zapomnisz :D mój typ bardzo szybko się zmienia :P poza tym przypominasz mi dwóch fajnych kolesi z uczelni, których wczesniej nie spotkałam, więc notowania idą w górę :D w zasadzie - może oni mi sie spodobali, bo skojarzyłam ich z Tobą? :D ale już już, nie bede kokietować i słodzić :P

na eksporcie czy imporcie? ja tam sie na gospodarce nie znam, ogólnie w Polsce wszystko leży i kwiczy, decyzje są tak idiotyczne... w kazdej niemal dziedzinie...politycy powinni odpowiadać majątkiem własnym oraz pojsciem do wiezienia za złe decyzje... no tak... do śląska nie mam nic, jeden koles z grupy co mi sie podoba jest ze śląska :D własnie niebieskooki blondyn :O nawet miałam go już poderwać, gdy weszłam na fb wyszukałam go i patrzę a tam...fota z jakas dziewczyna 😠😡 nosz kurffa ale mam pecha :classic_cool:

nie no wątpię by sie stykał twarzą z kuzynką albo siostrą :O kurcze może wyślę Ci kilkanaście moich zdjęć :classic_cool: i zdjęcia wszystkich facetów którzy mi sie podobają i powiesz u którego mam szansę a u którego nie? :D :D nie no żartuję of course nie martw sie :D a o CMMie czytałeś? on nie jest blondynem :P w dodatku ma włosy na rękach :(

cmm ma ciemne włosy, kręcone nawet :D oczy ma jasne niebieskie albo zielone, nie wiem, nagle sie odkochałam :O może być serio :D może sie okaże,że któregoś z tych kolesi znasz :P :classic_cool:

hahah Chrystusie Nazarejski :D dobre :D no też sie zdziwiłam,że taka godzina wczesna, zaraz bedzie świtać :O kolejny dzień rozbity a cmm czeka ...leżymy z naszą pracą :O :O :( a tak mi sie nie chce, a Ty normalnie Pani Domu :D gotowanie, zakupki :D a jak studia? nie wiem, mam wątpliwości czy on jest moim bratem, jest wspaniały, uprzejmy i w ogóle ale czy to brat? to sie okaże... ej no loki są super, a masz tendencje do kręconych włosów? może zapuść? :D byś miał branie jak kebab w Ramadanie :classic_cool: