Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany...

Wstydliwy temat - Hemoroidy ?...

Polecane posty

Gość zakłopotany...

Witam, jest to troszkę wstydliwy temat. a nawet bardzo lecz już nie wiem co robić , od jakiegoś miesiąca przy oddawaniu kału swędzi mnie odbyt. Czasem swędzi nawet gdy nie korzystam z ubikacji. Raz nic aż tak nie robi a czasem po prostu swędzenie doprowadza mnie do szału.. nie wiem czy to hemoroidy czy coś innego . Prowadzę bardzo zdrowy tryb życia, aktywny . Jem zdrową żywnośc . Nie wiem co robić .. co to może być?

Gość pennyyy
Owsiki :-D? Idź do lekarza

Gość gość
tez mam to cholerstwo i juz powoli nie wytrzymuje, zadne leki nie pomagaja ale wstydze sie isc po skierowanie do specjalisty bo moja kumpela była i musiala do badania sie wypinac mlodemu lekarzowi :/

Gość zakłopotany...
nic mi nigdy nie krwawiło. tylko masakrycznie swędzi.. uprawiam sporty walki już pare lat, diete zdrową mam no i za cholere nie wiem co robić. a do lekarza się wstydze

Gość zakłopotany...
owsiki to chyba takie małe białe paseczki w kale, miałem kilka razy, teraz nie zauważyłem najbardziej denerwuje mnie fakt, że odbije się to na moich relacjach z partnerem, bo póki nie wyjaśnię sprawy, nasze łóżkowe igraszki muszą zostać odłożone na czas nieokreślony

Gość gość
trzeba isc do lekarza i tyle, żadne to wstydliwe miejsce, miejsce na naszym ciele jak kazde inne. A świąd odbytu moze byc spowodowany i hemoroidami i owsikami i dioeta i grzybica a czesto wystepuje bez jednoznacznej przyczyny. Bez leczenia problem narasta.