Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anekk29

zostanę sama z brzuchem

Polecane posty

Gość anekk29

witajcie. Jestem prawie w 4miesiącu ciąży. Mój chłopak chce wyjechać za granicę na 5tygodni aby zarobić na najpotrzebniejsze rzeczy dla naszego maleństwa. Jednak Ja strasznie się tego boję. Jesteśmy razem ponad 2lata, nigDy mnie nie zdradził a Ja boję się właśnie o to bo mojA ufnosc jest jaka jest bo mam hopla na punkcie zdrady i boję się tego Jak cholera. Boję się że zostanę sama i nie będe mieć wsparcia.bardzo się kochamy i powinnam mu wierzyc ale nie umiem tego w sobie przemoc. Chce żeby został w kraju

Gość gość
trzeba było nie dawać du...to byś teraz żyła spokojnie...

Gość goscccc
zagranica baby same sie pchaja:) niestety

Gość anekk29
oboje chcieliśmy tego dziecka i się z niego cieszymy a ty Jak taki'a mądra to profesorem zostań i spożytkuj ten 'INTELEKT' :)

Gość anekk29
w gruncie rzeczy 5tygodni to nie dużo ale patrząc z mojej perspektywy to ogromna liczba samotnych godzin. I fakt słyszałam że za granicą szukaJa tylko chętnych i rozkładaja nogi

Gość anekk29
nigDy nie zdradził właśnie, nigDy się też o to nie martwiłam lecz dopiero teraz. Gdy mu o tym mówię to robi mu się przykro że tak go osadzam i mu nie ufam

Gość goscccc
bylam to wiem co sie tam dzieje szczegolnie w polskich dyskotekach najgorsze k******o. niech jedzie tylko pilnuj go i dzwon pisz do niego caly czs;)

Gość anekk29
boję się strasznie to źle wpływa na mnie i na dziecko... Nie powinnam się denerwować, wolę nie mieć tylu pieniędzy i mieć go jako wsparcie niż mieć kasę i się męczyć :(

Gość Bolek Zdun
nie obawiaj się nie zdradził i nie zdradzi skoro na kolanach obiecał , mimo wszystko są nadal faceci honorowi i zrobią wszystko dla swojej rodziny i gdy wróci to nie odmawiaj niczego, niech sobie poliże Twoją vaginę i zadek tzytzki i pępek niech się nacieszy wszystkimi Twoimi otworami , daj facetowi to co masz najlepsze