Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie;(

zgaga 8 miesiąc ciąży nic nie pomaga

Polecane posty

Gość pomóżcie;(

pomozcie mi bo nie daje juz rady, nie pomaga rennie, mleczko, cieple mleko, migdaly nic a ja nie moge juz spac po nocach z bolu chodze po scianach ;(

Gość gość
Ja co prawda miałam ze dwa razy zgagę w ciąży ale zawsze mi pomagała miętowa guma do żucia, taka mocna strasznie.

Gość jvfsdd
Na zgagę super działają rzodkiewki, mimo że same w sobie są palące ale naprawdę na zgagę rewelacja

Gość pomóżcie;(
u mnie rzodkiewka raczej ją tylko "podkręci" ...

Gość gość
ziemniaki i banany lekarka mi zaproponowała tez mam ten problem az mam czasami od tego wymioty

Gość gość
a zgage mam tylko po słodkim i słodkich napojach staram się tego unikac ale wiadomo w ciąży ciezko

Gość gość
też miałam problem ze zgaga w ciąży. próbowałam wszystkiego. pomagała mi coca cola

Gość tezmiałam
Umierałam z bólu, lekko pomagalo siemie lniane (mielone kupione w aptece) --- samego jesc nie dalam rady, wiec wcinalam ze slodka chwila. W drugiej ciazy i to nie pomagalo. Jedyna ulge przynosily tabletki Renni i jeszcze jedne, ziolowe, ale nie pamietam jakie. W pierwszej ciazy nie chcialam siegac po tabletki, w drugiej nie dalam rady. Wszytsko ok

Gość gość
przejdzie, za miesiąc:)

Gość XxxbbbxxX
Też miałam w ciąży zgagę okropną i pomagało mi tylko mleko ale właśnie nie ciepłe tylko zimne, prosto z lodówki

Gość pomóżcie;(
sprubuje tego gavisconu, a ze przejdzie za miesiac wiem ale to okropnie boli

Gość u nas tak
Bardzo pomagało mi picie gluta z siemienia lnianego, zaparzałam całe ziarna i piłam po łyku, działało również na męczące mnie zaparcia.

Gość gość
no gaviscon i rennie na pewno można, gin mi polecał...ja zjadłam o 7 miesiąca ciąży ze 3 opakowania rennie ;)

Gość gość
jezu co mnie zgaga nameczyla...... nic nie pomagalo.... nic .... potem odkrylam gume do żucia. zulam I zulam. . I to mi pomagalo.

Gość patowa sytuacja
tylko rennie mi pomaga. Gryze po pół tabletki :)

Gość gość
Odstaw mleko. To po mleku jest najgorsza zgaga. Ja teraz nie jem i nie piję nic mlecznego, bo mi po latach wyszła nietolerancja. W 1 ciąży piłam mleko i miałam zgagę giganta a teraz jestem w 7 i jak dotą NIC :) I obejrzyj sobie to www.youtube.com/watch?v=4Trm7a4SEiw‎

mi pomagały praktycznie natychmiast po użyciu takie saszetki GASTROTUSS. i pomagało na długo a nie tylko na godzinę. mogłam nic przespać. kup w aptece kilka saszetek i popróbuj:)

Gość gość
Ja brałam Renie i pomagały

Gość Ania;-)
hej Dziewczyny 4 testy pozytywne mi wyszły a 2 dni pozniej dostałam krwawienia juz 4 dzien mam... co to mozna oznaczac?

Gość gość
w aptece mozna kupić specjalne mleczko

Gość gość
mam to samo..szukam czegokolwiek co mi pomozejest 11 w nocy a ja siedze z buzia pelna gumy do zuciai prawie placzac zadne tabletki, saszetki , mleko ,migdaly - nic mi nie pomaga a zgage mam doslownie po wszystkim i jest coraz ciezej a przede mna jeszcze 7tyg