Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rock_Angel

Schudnąć do wakacji !!! ( -10 kg)

Polecane posty

Gość Rock_Angel

Jak w temacie..... planuje zrzucić do końca lipca 10 kg, by na urlopie cieszyć się ładną sylwetką. Waga dzisiaj pokazała 75,7 kg (176cm).... masakra, a jeszcze rok temu było 65 kg :( przez ten rok rzuciłam fajki i rzuciłam się na jedzenie.... efekty widać, czas cos z tym zrobić, bo czuję się fatalnie w swoim ciele :( lato tuż tuż, a ja nie wyobrażam sobie wyjść na plażę..... także zaczynam od dziś, nie ma na co czekac dłużej. Zapraszam wszystkie zainteresowane :)

Od dzis startuje z norweską, właściwie zmodyfikowana norweska, bo wprowadziłam trochę zmian..... mam nadzieję, zę z 5 kg poleci na niej:) muszę zwiekszyć ilość wypijanych płynów bo kiepsko z tym u mnie.... w sumie to 2 kawy w ciągu dnia mi wystarczą ;) kupiłam aqua slim mietowy.... przynajmniej ta woda jakos smakuje z nim, nie położę się dziś spac dopóki nie wypije 2 litrów, musi to wejść mi w nawyk ;)

Po pierwszym dniu norweskiej - 0,8kg...... motywujące, oby tak dalej :) co prawda zamiast 9 jaj zjadłam 5, bo wiecej nie dałam w siebie wmusić ;) zaczynam dzień drugi :)

Witaj, ja również się odchudzam i chce schudnac tez do konca lipca, gdzie jade na wakacje. 9 miesiecy temu urodziłam dzidziusia i mam 5 kg na plusie. I niestety najgorzej wyglada brzuch. Spadło mi 1,5 kg i stosuje diete MŻ i staram sie nie łaczyc białek i węglowodanów. Wazylam 65,5, teraz 64 a chce 58 :)

Przylaczam sie rownierz do Was:) Obecnie tez waga wskazuje 75;/ masakra. Dieta ktora zaczynam dzis to dieta kopenhaska Wspierajmy sie razem:) bedzie Nam latwiej :)

Gość aniczka009o
ja tez mam 10 kg do zrzucenia, podobna sytuacja jak u autorki tylko wszędzie -10:) 160, waga 61:) i żeby tak do 54 chociaz to wiem ze czulabym sie swietnie... ale kurde ciagly brak motywacji..

Gość gość
ja tez mam kolo dziesieciu do zrzucenia - obecnie 52 przy 160 cm

cześć dziewczyny.... miło, ze dołączyłyście, a już myslałam, że sama tu będę pisać do końca :) wczoraj zalatany dień miałam i nie miałam kiedy sie zameldować ;) dietkowo ok, nawet póki co mnie nie ciągnie do zakazanych produktów.... dziś na wadze 73,9 kg czyli równy kg od wczoraj, jest mnie mniej o 1,8 kg :) małymi krokami do celu :)

Gość Misiowa16
U mnie tez w porzadku, chyba zołądek mi sie skurczył i na wadze pojawiła sie trójka takze mam z 1,6kg mniej, takze jak mowisz do przodu malutkimi krokami! A jakie macie sposoby zeby zagłuszyc uczucie głodu? Ja dużo piję i gdzies wyczytalam ze mozna jesc otreby z woda i to syci ;)

Gość Olcia Dubicka
No właśnie tak to jest że ludzie rzucający palenie często zastępują papierosy jedzeniem, objadają się słodyczy by zastąpić głód nikotynowy. Ale i tak lepiej przytyć niż dalej truć się papierosami :) Teraz trzeba się za siebie wziąć :) Co do samego odchudzania mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

A mnie się nie wydaje że osoby rzucające palenie zawsze więcej jedzą. Myślę że to kwestia bardziej psychiczna, zajęcie swoich rąk... a to czasem nie jest łatwe. Sporo na rynku jest różnych suplementów diety na odchudzanie, sporo jest różnych diet i każda ma swoje zalety i wady. Ja sama znam parę osób po lub w trakcie diety Cambridge. Te tytułowe 10kg na początku było nie lada wyzwaniem a potem naprawdę jak się ruszyło tak w bardzo szybkim czasie poszło. Sama chcę przejść właśnie na dietę i myślę że DC jest ok. Te batoniki, z których często nie mogę zrezygnować to jest to co mnie przyciąga :D

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt 10-15kg pewny.