Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznac kolezanki do wspolnego chodzenia na spacery? Nie mam z kim wychodzic!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mieszkamy z mezem na osiedlu od 5 lat. Do tej pory pracowalam i nie brakowalo mi kolezanek na osiedlu - tutaj gdzie mieszkamy. Jednakze odkad urodzilam, corka ma pol roku wychodze na spacery z nia, nudzi mi sie :( Nie mam z kim pogadac, brakuje mi tego bardzo. Jak poznac jakies kumpele ?

Gość gość
no i ja też mam ten problem. Taki life

Gość gość
eh :( czuje sie samotna

Gość gość
a na placu zabaw nie mozesz zagadac? albo mijajac na ulicy zagadac np jak sprawuje sie wozek bo tez taki chcialas ale sie nie zdecydowalas itp.

Gość gość
No to mam takie dwie kolezanki co maja tez male dzieci, ale rzadko je widuje. Nie wychodza czy co ? Ciezko sie z nimi skumac. A tak poza nimi to malo jest mam na tym osiedlu.

Gość gość
jak ja poznałam taką jedną to potem zachodziłam w głowę jak się jej pozbyć :) tak mi uprzykrzała życie

Gość gość
a nie lepiej wziąć książkę? albo jak musisz chodzić, bo inaczej dziecko nie śpi to słuchawki i angielskiego się ucz, albo jakiegoś innego języka, albo chociaż ebooków słuchaj :) nie lubię takich przypadkowych znajomości więc na placu zabaw witam się ze znajomymi z widzenia, ale nigdy nie wchodzę w jakieś dłuższe dyskusje, zresztą potem wygląda to tak że siedzi kółko wzajemnej adoracji a dzieciaczki same biegają, nie raz się coś stanie któremuś, bo mamuśki wolą plotki niż zadbać o dziecko