Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wika.m

Tablet na dzien dziecka - czy rodzice nie maja juz innych pomyslow?

Polecane posty

Gość wika.m

Mam dosc! Tablet na komunie. Tablet na dzien dziecka. Czy nie ma juz innych prezentow? Czy nie mozna juz inaczej spedzic tego dnia, zeby dziecko fajnie sie bawilo, a nie chcialo od nas tylko prezentow? Macie jakies bardziej kreatywne pomysly niz elektroniczne gadzety?

Gość Co Cię obchodzi co kto kupuje?
Pilnuj swojego nosa i dziecka :D

Gość gość
Dzieciaki kochają prezenty, tak było, jest i będzie. Mnie też nie cieszy pomysł kupowania wymyślnych i drogich prezentów. Ale co ma zrobić rodzić, jak jego pociecha ma już wszystkie możliwe zabawki bo rodzina rozpieszcza . A brak pomysłów na kupienie czegoś oryginalnego.

Gość gość
ja tam zadnego tableta nie kupuje. co najwyzej jakies slodycze. nie powinno sie przyzwyczajac dziecka do prezentow. prezent to powinna byc mila niespodzianka, a nie ze przychodzi 1.06 i dziecko czegos zada...

Gość gość
ja swojemu kupuje telefon tani,dobry i nie widze w tym przesady zwlaszcza ze ma 11 lat i to bedzie jego 1 telefon :)

Gość basiulla
A ja planuje jakąś wycieczką. Może jakiś park, żeby dzieci się rozerwały, zobaczyły coś ciekawego. Teraz więcej takich miejsc otwierają, bo ludzie wolą zrobić coś ciekawego na świeżym powietrzu, żeby było aktywniej i ciekawiej, a nie tylko gry na konsoli i tablety. W ogóle to powinno się więcej takich miejsc otierać i ogłaszać np. w panoramie firm, że jak sobie organizuje wyjazd, to sobie przez w tą ich apkę wpiszę trasę i wszystkie te fajne miejsca mi wyskoczą na trasie i wtedy by było łatwiej do nich trafić. Myślę, że wybierzemy się do parku jurajskiego w naszej okolicy, bo jeszcze tam z dziećmi nie byliśmy.