Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko 4 noc z rzedu budzi sie w nocy z przerażliwym płaczem!!

Polecane posty

Gość gość

Jaka moze byc tego przyczyna? Dodam,że my z męzem się nie kłocimy,nie mamy jakis problemów,mała nie ma czego "przezywać" w jej zyciu nie nastapiły jakies zmiany.Co robić? Dzisiaj od godziny 2 w nocy,do godziny 5 nosiłam ją na rękach,próbowałam wyciszyc,przytulać. A jak sie pytałam co sie dzieje,to nic nie mówi. Przeciez to chyba nie jest normalne? Dzisiaj w nocy po konsultacji z lekarką podałam jej vibrucol w czopku.

Gość gość
Dziewczyny,moze któras z Was przechodziła to ze swoim dzieckiem? Jaka moze byc tego przyczyna? Pomocyyy :(

Gość XxxbbbxxX
Ile mała ma lat?

Gość gość
Prawie 3 ( 1 lipca skonczy )

Gość gość
podnosze,moze ktos cos doradzi.

Gość gość
Up

Gość gość
podnosze,moze jednak jakas mama sie wypowie.

Gość gość
Moj brat miał takie akcje jak był maly.plakal w nocy,ale wyglądało to trochę jakby plakal przez sen.trwalo to jakiś czas i samo przeszło.

Gość gość
Ale jak pomóc dziecku,przeciez ona budzi sie przerażona:(

Gość gość
moj synek ma 10msc i tez w tym tygodniu budzil sie 3dni z rzedu z mega rykiem, uspokajalo go tylko posadzenie na podlodze w zabawkach :) nie mam pojecia jako byla tego przyczyna, nigdy nie budzil sie w nocy od kad skonczyl 6msc, i dodam ze to napewno nie zabki bo ma ich juz 7 :)

Gość gość
mój malutki ma roczek i ostatnie dwie noce to była tragedia ale doszłam do tego dlaczego budził się z płaczem otóż zabrakło jednej zabawki w łóżeczku niejeden by powiedział głupi pajacyk z pozytywka a jednak dopiero jak przejrzałam wszystko co ma w łóżeczku patrze no jasne nie ma pajaca a on jak się w nocy budzi to musi go przytulić i dalej spi tak wiec nie zawsze musi być to zły sen...

Gość herbatę z pokrzywy
zbadaj mocz i krew

Gość gość
No właśnie nie wiem,co jest tego przyczyną. Bo przed snem jest jak zawsze - bajka,buziak i śpi,wiec nie wiem o co chodzi,nie wiem jak moge jej pomóc :(

Gość gość
Mocz i krew ? A czego to moze byc przyczyna?

Gość gość
Jakie bajki ogląda ,moja wnusia 5 lat jak oglądała konik pony bajka to też płakała w nocy ,nie ogląda tej bajki i jest dobrze.

Gość gość
Nie ogląda żadnych bajek .

Gość gość
Ja tak myślałam,że może ktoś jej coś powiedział,wystraszył,czy coś,no ale raczej nie miał kto,bo w ostatnich dniach nie spotykaliśmy sie z nikim obcym :O

Gość gość
Dodam,ze mała jak się budzi z tym przerażliwym płaczem to nie daje sie dotknac mężowi,chociaz przed snem bawi sie z nim normalnie :O

Gość gość
moja ma 2.5 i jakie 2 miesiace temu miala tak samo budzila sie zprzerazliwym placzem-krzykiem w nocy,tez tu o tym pisalam i szukalam porady..... jakos samo przeszlo i narazie sie nie powtorzylo

Gość gość
Mam nadzieje,ze mojej tez przejdzie,a podawałas swojej małej cos lekko uspokajającego?