Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdh

18latka i 30latek

Polecane posty

Gość asdh

Mam 18 lat i zakochałam sie w 30latku... co mam zrobic ? bo wiem ze moja rodzina go nie zaakceptuje z powodu tego weku:(

Gość gość
Po co swój adres na tlenie podałaś?

Gość gość
Moja szwagierka ma 19 lat a jest z facetem prawie 40sto letnim... 16 lat miała jak zaczęła się z nim spotykać (jakoś tak) i jest przez rodzinę zaakceptowany, mieszkają razem...

Gość jak facet jest wysoki
to może mieć nawet i 30 lat i mieć 18-latkę i nie ma w tym żadnego problemu!! Jeśli natomiast jest niski i ma ok 170 cm, to może tylko mieć w swoim wieku albo podobną.. takie mamy prawo!

Gość zaufaj uczuciu
a wszystko się ułoży

Gość zaufaj uczuciu
mając 38 lat miałem dziewczynę 21 letnią, ale zerwała i do dzisiaj nie może tego przeboleć

Gość zaufaj uczuciu
Tak naprawdę to ja ją rzuciłem bo często schodziło z niej powietrze :O

Gość gość
Byłam młodsza od męża o 13 lat, małżeństwo szczęśliwe, przeżyliśmy ze sobą 34 lata, 2 dzieci, 4 wnucząt. Nasi rodzice[i jego i moi też byli przeciwni, ale z czasem zmienili zdanie. Niestety, jego śmierć przerwała naszą sielankę, ale i tak jestem szczęśliwa, że przez życie przeszłam z kochanym człowiekiem u boku.

Gość gość
ja uwielbiam starszych od siebie.

Gość Charles M.
Możesz w to wierzyć lub nie, ale życie mnie nauczyło że każdy związek opiera się przede wszystkim na pociągu seksualnym. Jak jest, to ten twój kolega może być starszy o 10 lat albo o 20 lat, może mieć super prace i super kase, może być bezrobotnym tułaczem, wszystko jedno. Jest pociąg seksualny jest związek, koniec tematu

Gość Charles M.
Wielu facetom nie podoba sie taki obrazek jak napisałem wyżej, dlatego wymyślono religie. Religie to tak naprawde rezultat męskiej hipokryzji i pisze to jako facet. Pozwoliły spowodować że kobieta czuła sie winna dokonujac wyboru kierujac sie pociągiem seksualnym, podczas gdy mężczyzna mógł kierować sie tylko tym i nadal wychodzić na godnego w świetle religii, bogów, bożków, świętych i innego szajsu

Noi co z tego ze pociąg seksualny? 18 latka takze juz moze go odczuwac Nic w tym drakonskiego nie ma gdy 18 letnia dziewczyna wspolzyje ze swoim partnerem .18 lat to nie 14

Gość Charles M.
ToksycznaKobieta masz problem z rozumieniem tekstu pisanego, popracuj nad tym, polecam czytanie książek ze zrozumieniem, ewentualnie wizyte u logopedy

Gość Charles M.
To sie nie wybieraj, co mi tam :o

Gość gość
ja nie widze zadnego problemu, poza tym ze pewnie pierwszy umrze.

Gość chmalinka.z
U nas jest taka sama różnica wieku i zaczeliśmy być ze sobą gdy miałam 18lat Na początku były rożne komętarze ale jetesmy już razem 10 lat w tym od 6 po slubie mamy 2 dzieci i wszystko jest ok. Nie przejmuj sie innymi!

Gość dada323
12 lat to żadna różnica. Nie popadajmy w paranoję, to normalny układ- facet starszy od partnerki. Po co Ci dziecinny rówieśnik.

Gość Charles M.
Jak kobieta jest starsza to też jest normalny układ