Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest debilem

Polecane posty

Gość gość

Jestem mega zła ten kre...yn zgubił 500 zł

Gość ale bym ci
może nie zgubił tylko przegrał na automatach?

Gość gość
dostał taką większą zaliczkę i przed chwilą dzwonił , że niby zgubił schował do kieszeni od spodni zamiast do portfela wsiadł na motor i ... nie ma

Gość gość
pewnie wydał w burdelu a ty łykasz ta historyjke jak tania dz.i.w.k.a sperme

Gość gość
ciekawa teorie masz ale tak czy siak pieniędzy nie ma na razie aż tak się tym nie przejmuje bo poprostu w to nie moge uwierzyć ale jak przyjdzie co do zapłaty rachunków to się odczuje ech kur/dwa ;/

Gość gość
no cie chyba. :o było nie wychodzić za owego kretyna.

Gość gość
wiesz faceci tacy są, ja sprawdzam po sto razy gdzie mam komórke i portfel, a najwieksza lepeta jaką znam to koleżanki mąz, pierdoła(ona nie lepsza) obie boże sieroty, jest wielkie bezrobocie dla kobiet, ja to rozumiem i o ile danusia ciągle ma zastepstwa i nie ma etatu, to spoko rozumiem, ale wiktor?facet z tytułem spawacza czy elektryka ma 3 miesiace ciagle wylatuje po miesiacu, a oni po stancjach sie tułają.głupi ma szczescie- ciągle mu wpadały życiowe szanse, fuchy po 2000tysiace na naszym zad*piu i on ciągle coś pieprzył. a to zepsuł(drogi sprzęt), a to zgubiła to pokłócił się z dyrektorem. i znowu bezrobotny. i wiesz co? zgubił 200zł z kuronia tydzien temu i nie mają za co życ. a danusia ma wyplate dopiero 10:)

Gość gość
i cos jeszcze wyluzuj!to tylko kasa. można miec wypadek i dostac mandatu 500zl, mozna zepsuc cos i zaplacic nawet 2tysiace. ja juz nie przejmuje sie kasa. najwieksza glupota jaką zrobiłąm to było jak zepsułam rodzicom zelmera do miesa.zamowilam czesc za 60zl-przyszla zla. w koncu odkupilam nowego-249zl...

Gość gość
naszczęście mamy troche oszczędności to jakoś to będzie nie mówie owszem zdarzyło mi sie po domu zasiaś gdzieś telefon no ale tyle pieniędzy zgubić echh szkoda mi słów

Gość gość
no tak i tak tych pieniędzy juz niestety nie znajdziemy ...mam tylko nadzieje że najdzie je osoba która naprawde ich potrzebuje

Gość gość
a na koniec okazało sie ze ta czesc do zelmera kosztuje 10zl i to jakas zasrana srubka ktora przykrecil mój mąz, a zelmer ktory kupilam rodzicom mam teraz dla siebie.

Gość gość
wiem , ze sa gorsze sytuacje i każdemu może się zdarzyć ,,coś" zgubić no ale dziewczyny każda z was raczej o 500 Zł by sie wkurzyła

Gość gość
pocieszę Cię mój wydał na kurs prawie 3 tyś i nie poszedł na egzamin. teraz wydał 2,5 tyś na kurs językowy i nie chce mu się uczestniczyć w zajęciach (raz w tygodniu przez skype) ręce opadają czyli jakby zgubił 5,5 tyś bo nic z tego nie ma

Mleko się rozlało i już. Jemu też pewnie z tego powodu ciężko jest ! Ja wracałam z banku i do dziś nie wiem czy zgubiłam ,czy mi ukradli w sklepie portfel ....A tam 2000 zł ,karty do bankomatu (moja+męża) oraz nasze dowody osobiste.Byłam wtedy z dzieckiem. I co ? Mąż chodź minęło 6 lat od tej sytuacji NIGDY mi tej sytuacji nie wypomniał,wręcz przeciwnie wspierał i kiedy ja histeryzował on mnie pocieszał. Pomyśl o tym że jutro Ty możesz coś zgubić,. Wolisz by chłop od razu Ciebie udusił czy był wyrozumiały ?

Gość gość
Wiem że każdy może coś zgubić tylko tu chodzi o to , że dla na 500 zł to naprawdę dużo ja studiuje zaocznie w weekendy mamy 6 miesieczne dziecko którym się opiekuje to jedynym źródłem dochodu jak narazie jest mój mąż ...