Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny,powiedzcie szczerze-gdybyscie mialy warunki to skorzystalybyscie??

Polecane posty

Gość gość

wyobrazcie sobie: budzicie się, jesteście piekne, cialo jest wasza przepustka do lepszego swiata; macie nieograniczone mozliwosci; swiat stoi przed wami otworem, jestescie mlode,piekne, zewszad spadaja na was rozne propozycje (call girl, fikcyjne malzenstwo, zarobek w latwy sposob, nie mam na mysli prostytucji) Wyobrazcie sobie ze jest tu i teraz, co byscie robily? Korzystały czy jednak nie? Z obawy przed wplataniem sie w gangsterski swiat czy innych powodow. Wiem ze to brzmi jak z bajki, ale przyjmijmy ze to sie dzieje naprawde, powiedzcie szczerze.

Gość gość
Próbowałabtm swoich sił w modelingu-ewentualnie aktorstwo

Gość gość
Oczywiscie ze to tez, ale zalozmy mozecie zaczac wlasnie od takiej pracy, macie mezczyzn na skinienie palcem itp.

Gość gość
Nie skorzystałabym - wolę zdecydowanie fotomodeling, niż chodzenie po wybiegu czy k****enie się jak luksusowe prostytutki

Gość Skorzystałabym - do znalezenia
lepszej pracy. Wiadomo że ładne dziewczyny są chetniej przyjmoeane

Gość Bolek Zdun
wszystko fajnie i do 30 lat masz szansę się dorobić kobieto, DODA ma już swoje ostatnie pięć minut, Natalia Siwiec - też , za moment pójdą w zapomnienie , przyjdą młodsze kobiety z długimi włosami i jędrnymi tzytzkami , jeżeli tylko masz zamiar zarabiać swoimi atutami i ciałem to masz 10 lat i pomyśl jak dobrze zainwestować zarobione pieniądze we własną firmę albo w restaurację

Gość gość
widze ze niewiele osob chce sie przyznac.... aktorstwo itd OKEY ale gdy jestes mloda i biedna to nie bedziesz chetna na tak duze pieniadze w krotkim czasie?

Gość gość
to prawda, ze mozna sie dorobic ale mam okropne wyrzuty sumienia....chcialabym byc nadal porzadna, to jedna na tysiac... ale czy mi sie to oplaci nie wiem

Nie skorzystałabym bo to co lubię robić nie wymaga wyglądania jak gwiazda :)

Gość gość
ta jedna na tysiąc..

Gość brzózzzka
Skorzystała bym :)

Gość gość
nie mialybyscie wyrzutów?

Foto-modeling jest fajny, ale to kiepskie źródło dochodu, niestałe i, o ile nie jest się na samym szczycie, dość nudne. I nie trzeba być niesamowicie pięknym, wiele zwykłych dziewczyn które aparat lubi w ten sposób dorabia. Do aktorstwa trzeba mieć talent, więc też sama uroda niewiele da. Jedyne co zostaje z tych wymienionych to złapanie bogatego faceta i życie ze sponsoringu aż się ładniejsza nie znajdzie. No z***biste perspektywy...

Gość brzózzzka
a dlaczego miałabym mieć wyrzuty? Ania Rubik nie ma wyrzutów

Gość gość
zdecydowanie nie!

Gość gość
tak jak zacząć, nie mam zadnych perspektyw-ani pracy w moim zakichanym miasteczku ani na studia-bo skad wziac kase...

Gość gość
to jak mam zacząć. Przecież Ania Rubik jest modelką,a ja mówię o czym innym.

Gość brzózzzka
to o co ci chodzi?

Gość gość
przeczytaj 1 wpis ..

Gość Bolek Zdun
piękna kobieta pochodząca z rodziny robotniczej - to chyba utopia, gdzie ojciec jest górnikiem a matka pracuje w przedszkolu , Julia ma 19 lat i 171 cm. wzrostu i długie krucze włosy zasłaniające tzytzki, , oczy zielone , sylwetka zbliżona do 90/60/90 , długie nogi do samej Ziemi i piękny głos jak Anna German i zgłasza się na casting dla młodych talentów , jest rewelacyjna i nawet Jakub Wojewódzki ma łzy w oczach, gdy słucha jej głosu , natychmiast się odzywają sponsorzy z zapytaniem, Julia, możesz zarobić ogromne pieniądze i zainwestujemy w Ciebie, każdego dnia zarobisz 10 tys. zł. na koncertach i na planie filmowym, zarobisz na reklamie , za 10 lat będziesz spać na forsie ale jeden jest warunek, jesteś podporządkowana i na każde nasze pstryknięcie palcem natychmiast się pojawiasz a w czasie koncertu występujesz nago, prawie nago , w pończochach i butach na obcasie , i teraz czy Julia , czy Ty kobieto zgodzisz się zarobić miliony występując nago przed publicznością ?

Gość brzózzzka
wyobrazcie sobie: budzicie się, jesteście piekne, cialo jest wasza przepustka do lepszego swiata; macie nieograniczone mozliwosci; swiat stoi przed wami otworem, jestescie mlode,piekne, zewszad spadaja na was rozne propozycje To zostałabym supermodelką, chodziła na pokazach najlepszych projektantów i pozowała do najlepszych magazynów o modzie.

Gość gość
już było moje nie! i teraz powtórzę, niiiie, zdecydowanie nie!!!