martiinii 0 Napisano Maj 31, 2013 Cześć dziewczyny :) Trafiłam na to forum, szukając informacji i diecie amerykańskiej i od jutra zaczynam. Może któraś ze mną ma ochotę zrzucić 5kg w 5 dni? Będzie motywacja i dzielenie się efektami! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sikorrka Napisano Maj 31, 2013 A mogłabyś ją opisać?Bo nie chce mi sie szukać :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martiinii 0 Napisano Maj 31, 2013 g. 10.00 - czarna kawa, pół serka topionego g. 12.00 - jajko na twardo g. 14.00 - jabłko g. 16.00 - 200g gotowanego chudego mięsa, można dodać trochę warzyw g. 18.00 - 150g chudego białego sera g. 20.00 - lampka czerwonego wina Dieta pięciodniowa, która ma na celu utratę aż 5kg. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska222 Napisano Maj 31, 2013 bardzo dobra i bardzo skuteczna,stosowalam ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martiinii 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 Cześć dziewczyny :) Jak pisałam, tak robię - zaczęłam śniadankiem z czarnej kawy i serka. Pociesza mnie jedynie fakt, że dieta trwa tylko 5 dni, a jem co dwie godziny. Dołączcie się, bo ciężko tak samej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 nie rozumiem po co ten serek topiony, ani to pożywne, ani zdrowe. juz lepiej zmienic na serek wiejski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 hahaha amerykańska dieta??? A kto uwierzy w jej skuteczność??? Przecież to właśnie tam największe wieloryby i hipopotamy :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 tylko chyba nie myślisz, że te wieloryby i hipopotamy właśnie taką dietę stosują :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martiinii 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 Nabijajcie się, ja za cztery dni napiszę, czy schudłąm te 5 kg, czy nie. Słyszałam, że efekty rzeczywiście są. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 a potem jak zamierzasz utrzymac wage? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 Bylam na tej diecie 4 dni i schudlam 3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martiinii 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 Później wrócę do diety 1000kcal, na której przez miesiąc schudłam 8kg. :) A potem stopniowo zwiększę kalorie do tych 1500-1600 w 5 regularnych posiłkach. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 no to dobrze. powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2013 Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety. Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza. "Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą. Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka13 Napisano Czerwiec 18, 2013 Cześc dziewczyny :) Czy moze jest ktos kto walczy bo ja drugi dzien i fajnie by było gdyby ktos dolączyl :) Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach