Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak zainteresowań

Polecane posty

Gość gość

i pytanie: jak odnalezc w sobie zainteresowania? Cale zycie nic nie robie, nic mnie nie interesuje tylko jakies glupoty w tv i tyle... Przez co mam straszna niska samoocene i uwazam sie za pustaczke. Gdy patrze jak inni ludzie maja zainteresowania, jakis talent to jest mi jeszcze gorzej..., zazdroszcze im tego bo mnie nic nieciekawi :(

Gość KASANIA
mam tak samo a mam 30 lat a jak coś mnie zainteresuje co nie można nazwać pasją, to na "5 minut"

Gość sikorrka
Trzeba wciąż próbować nowych rzeczy w życiu, a nóż widelec coś cię wciągnie i nie na 5 min :) Tyle wokół nas się dzieje, tyle mamy do wyboru że codziennie można spróbować jakiegoś sportu, pisać wiersze, zapisać się na jakieś warsztaty np krawieckie, malarskie. Jak ma się więcej kaski to wyjechać w niesamowite miejsce np Majorke, Hawaje i tan odkryć swoje ukryte 'ja' . Zainnwestować można w aparat fot. i robić cudne zdjęcia,szkolić się w tym. Zacząć chodzić na aerobik, zumbę. Zmienić coś w swoim wyglądzie,otoczeniu, tak by wciąż mieć pozytywną energię i chęć do działania, najważniejsze to wstać ,iść i zacząć, ruszyć do przodu i nie zatrzymywać się :)